Nyheter

A-lagets fantastiske oppmenn fortsetter

EIK Fotball gleder seg over at Stein Erik Koldal, Oddvar Olsen og Eirik Olsen fortsetter som oppmenn for A-laget i 2018.

A-LAGETS STØTTEAPPARAT

Torsdag ble det klart de som har vært oppmenn for A-laget i år, også fortsetter som oppmenn den kommende sesongen. De blir dermed en viktig del av støtteapparatet rundt A-laget. Det er Stein Erik Koldal, Oddvar Olsen og Eirik Olsen. Sportssjef i EIK Fotball, Ojan Bijan, er svært fornøyd med å få på plass støtteapparatet for 2018 på et tidlig stadium.

– Jeg er svært fornøyd med at de fortsetter hos oss, uttaler Bijan.

– Det er disse tre mennene her som holder alt gående i hverdagen. Uten dem får vi ikke kvalitet på alt vi gjør før trening, under trening, etter trening og i forbindelse med kamper. De gjør rett og slett en fantastisk jobb, sier sportssjefen.

«Det er disse tre mennene her som holder alt gående i hverdagen. De gjør rett og slett en fantastisk jobb» Ojan Bijan

Kulturbærere

Alle de tre har et stort hjerte for EIK, og har vært i klubben i mange år.

– De er ikke bare viktige med tanke på jobben de gjør, men også med tanke på humørspredningen og den positiviteten de tilfører hele gruppa. Det er helt uvurderlig. De er svært gode representanter for klubben og gode kulturbærere, sier Bijan.

Alle tre gleder seg til en ny sesong med A-laget.

– Vi stortrives og har det kjekt sammen. Nå gleder vi oss til en ny sesongen, sier Oddvar Olsen, Eirik Olsen og Stein Erik Koldal.

«De er ikke bare viktige med tanke på jobben de gjør, men også med tanke på humørspredningen og den positiviteten de tilfører hele gruppa. Det er helt uvurderlig. De er svært gode representanter for klubben og gode kulturbærere». Ojan Bijan

62067436