Siste nytt

Alt klappet og klart til ny fotballfest

Jan Skårland og resten av turneringskomiteen gleder seg stort til å ta i mot 170 lag på Husabø når årets Lucky Bowl Cup går av stabelen!

LUCKY BOWL CUP

Årets Lucky Bowl Cup blir den ellevte strake utgaven av turneringen. Fra tidlig søndag morgen til sent ettermiddag skal det spilles fotball på alle tilgjengelige baner på Husabø. Turneringen har blitt en vakker tradisjon for EIK Fotball.

Gleder oss

– Vi gleder oss veldig. Nå er alt klappet og klart til å ønske alle velkommen, sier lederen i turneringskomiteen.

Til årets Lucky Bowl Cup er det påmeldt 170 lag. Det ein liten nedgang fra fjoråret, hvor 205 lag deltok på turneringen. Likevel har det sin naturlige forklaring.

– Det er tre andre turneringer som vi konkurrerer med denne dagen. Blant annet Bryne Knotten og Vidar sin barneturnering i Stavanger. Derfor synes jeg vi skal være veldig fornøyde med at 170 lag vil til Lucky Bowl Cup, sier Skårland.

Lucky Bowl

Det er andre året på rad at EIK-sponsor Lucky Bowl er hovedsponsor for turneringen. Det innebærer at lagene får muligheten til å vinne mange flotte premier.

– Totalt er det 14 klasser. I hver klasse vil det bli del ut lagpremier. I tillegg vil det bli mange andre flotte premier, pluss at alle får hver sin medalje, forteller turneringslederen.

“Totalt er det 14 klasser. I hver klasse vil det bli del ut lagpremier. I tillegg vil det bli mange andre flotte premier, pluss at alle får hver sin medalje”. Jan Skårland

Nytt av året er også at det det blir fotball for 5-åringene.

– Vi har valgt og også ta dem med. Det tror jeg det settes stor pris på. Det er veldig kjekt for dem å komme i gang med turneringer, sier han.

Fotballglede

Selv om det skal kjempes for seier i hver kamp søndag, er det først og fremst fotballglede og at barna skal ha det kjekt, som er viktig.

– Dersom barna har det virkelig kjekt, har vi lyktes med turneringen. For oss er det viktig at de trives, og at vi får markedsført EIK på en god måte. Da er sannsynligheten også stor for at lagene vil komme igjen neste år, sier Skårland.

“Dersom barna har det virkelig kjekt, har vi lyktes med turneringen. For oss er det viktig at de trives, og at vi får markedsført EIK på en god måte”. Jan Skårland

Stor dugnadsånd

Gjennom hele helga vil EIK ha i sving flere hundre dugnadsfolk.

– Det blir opp mot 300 folk som deltar på dugnad. Det setter vi stor pris på, og det viser at det er god dugnadsånd i klubben. Noen skal være med på opprigging, andre på nedrigging og resten på avvikling. Innsatsen er upåklagelig, og dette pleier alltid å gå veldig bra, sier han.

“Det blir opp mot 300 folk som deltar på dugnad. Det setter vi stor pris på, og det viser at det er god dugnadsånd i klubben”. Jan Skårland

– I tillegg har vi mange dommere i aksjon i alderen 13 til 16 år. De gjør også en meget god jobb, legger Skårland til.

Spenning knyttet til været

Det er selvsagt knyttet stor spenning til hvordan været blir på søndag. Det er ingen hemmelighet at Eigersund-været har vært svært ustabilt de siste dagene, og det er ingenting som tyder på at det er i bedring foreløpig.

– Jeg sjekker værmeldingen hver dag. Det ser ut for at det blir en del regn, men det kan fortsatt snu. I tillegg har regnbøyene vært korte og intense, i stedet for langsomme. Hvis det blir regn, håper jeg også at det kan bli en del oppholdsvær. Vi skal uansett gjøre det beste utav situasjonen, sier Skåland.

Share
62067436