Siste nytt

Argentiner styrker EIK-forsvaret

Midtstopper Manuel Gonzalez (27) fra Argentina er klar for EIK.

NY SPILLER

EIK Fotball er strålende fornøyde med å kunne offentliggjøre signeringen av midtstopperen Manuel Gonzalez fra den costaricanske toppserieklubben AD San Carlos. Han har signert på en kontrakt ut 2019-sesongen.

Manuel Gonzalez er argentinsk statsborger med kroatisk pass, og har sin bakgrunn fra det argentinske seriesystemet hvor han etter solid spill ble hentet av toppserieklubben Tigres i Argentina. Her tilbrakte han deler av sesongen på lån i nivå 3, før ferden gikk videre til Costa Rica og AD San Carlos. Her har han spilt en viktig rolle i høstsesongen og noterte seg for 12 kamper og 1 mål for klubben som kom på 3.-plass i toppserien bak Deportivo Saprissa, som har vært leverandør av mange toppspillere blant annet til Norge.

Fornøyd trener

EIK-trener Ojan Bijan er særdeles fornøyd med signeringen av den nye spilleren.

– Her har vi signert en toppspiller fra eliteserien i Costa Rica. Manuel er en allsidig stopper med enormt bra evne til å lese spillet og har en offensiv mentalitet. Vi har vært litt tynt besatt i forsvar, og derfor er dette en svært viktig signering for oss, sier Bijan.

“Her har vi signert en toppspiller fra eliteserien i Costa Rica. Manuel er en allsidig stopper med enormt bra evne til å lese spillet og har en offensiv mentalitet”. Ojan Bijan

– Det føles smått utrolig at vi fått tak i en spiller av dette kaliberet. Kenneth Andersen har stått på i flere uker for å finne en ny midtstopper. Med sitt vanvittige nettverk verden over, har det blitt mulig å gjøre denne overgangen til en realitet, sier EIK-treneren.

Roser samarbeidet

Daglig leder i EIK Fotball, Kenneth Andersen, roser samarbeidet i forbindelse med nysigneringen.

– Vi ønsker å takke Abdur Rahman Qureshi i Mujic Sports Consulting for et fantastisk samarbeid. Begge parter har jobbet hardt for å få spilleren til Egersund, sier Andersen, som opplyser om at betingelsene for spilleren er godt innenfor de økonomiske rammene satt for sesongen.

– For Manuel er muligheten til å vise seg frem på et nytt kontinent viktigere enn de økonomsike betingelsene. EIK blir av mange sett på som en klubb hvor muligheten er gode til å utvikle seg videre og dermed få sjansen på et høyere nivå. Et godt eksempel på det er Jørgen Olsens overgang til Ranheim, sier Andersen.

“Vi ønsker å takke Abdur Rahman Qureshi i Mujic Sports Consulting for et fantastisk samarbeid. Begge parter har jobbet hardt for å få spilleren til Egersund”. Kenneth Andersen

– Samtidig har også vår nye signering, Juanman Cordero, spilt en viktig rolle som støttespiller i forhandlingene både med råd og samtaler med spilleren, avslutter han.

EIK Fotball ønsker Manuel Gonzalez hjertelig velkommen til klubben.

 

 

Share
62067436