Siste nytt

Bestill EIK retro-drakt – siste frist søndag 14.10


EIK har inngått en avtale med det engelske firmaet Toffs (The Old Fashioned Football Shirt Company) om å produsere en retro-drakt til hundreårsjubileumet neste år. Drakta ligger så nær opptil den opprinnelige EIK-drakta fra 1919 som det er mulig å komme, og er produsert i 100% bomull (jerseystoff). For at folk skal kunne identifisere drakta vi selger som en EIK-drakt vil den også ha påbrodert en retro-logo med tallene 1919-2019 under. Logoen tar utgangspunkt i den logoen EIK brukte på brevark, medlemskort og andre trykksaker fra 1950-årene til begynnelsen av 1980-årene.

Toffs er en anerkjent produsent av retro-drakter, og har en rekke storklubber som kunder. Vi forventer derfor at draktene er i beste kvalitet. Trykk på bildene for å se drakta i større utgave. Merk at logoen er “fotoshoppet på”. Men den broderte logoen vi får levert på draktene vil ligne denne i stor grad.


Drakter kan forhåndsbestilles hos Kjell Åvendal, enten på e-post til kjell@eikfotball.no eller på melding på messenger/facebook. For at en bestilling skal være gyldig må den også forhåndsbetales med VIPPS til nummer 97904049. Eventuelt avtale med Kjell om annen betalingsmetode.

STØRRELSESGUIDE:
Under ser dere Toffs sin størrelsesguide for retrodrakter. Merk at det er tommer det er snakk om! Jeg (Kjell) har bestilt flere drakter av dem tidligere, og som en liten tilleggsguide kan jeg vel si at en drakt i størrelse L gir meg en nokså loose fit, mens størrelse M sitter nokså trangt på kroppen. Jeg er 182 cm høy og veier rundt 80 kg.

PRIS OG LEVERING
Drakta koster kr 500,-. Når vi har fått draktene til oss vil vi så snart som mulig komme med opplysninger om hvordan dere kan hente draktene. Mest sannsynlig på en fast avtalt tid i klubbhuset

NB!
Bestillingsfrist er søndag 14. oktober. Dette for at vi skal kunne få draktene levert før jul dersom noen ønsker å gi en drakt i julepresang.

For nærmere opplysninger, send en mail til kjell@eikfotball.no eller ring 950 12 861

Share
62067436