Siste nytt

Bijan foran Nardo-kampen: – Stemningen er bra, men konsentrert

EIK-trener Ojan Bijan forventer at et fysisk sterkt Nardo-lag kan gjøre det ubehagelig for tigrene på søndag.

EIK – NARDO LØRDAG KLOKKEN 13.00

Det er midt i innspurten av årets utgave av PostNord-ligaen. Det gjenstår fire kamper, og i den nest siste hjemmekampen for EIK venter Nardo. Trondheim-laget ligger foran søndagens oppgjør på en 9.-plass. De har tilsynelatende kontroll på nedrykksspøkelset som ligger bak dem, men er nok innstilt på å kvitte seg med det helt.

Vanskelig

– På søndag møter vi kanskje et lag vi gi oss årets vanskeligste hjemmekamp. Det er et lag vi vet har store og sterke spillere. De har et etablert banespill som fort kan by på problemer for et hvert lag de møter. Det fikk Hødd erfare på hjemmebane. Det betyr at vi må spille opp mot vår aller beste om vi skal få noe ut av denne kampen, mener Ojan Bijan.

“Jeg forventer en kamp som trolig vil preges av stillingskrig, og vi må gjøre vårt for å vinne den. Får vi det til, så kan vi få kampen inn i vårt spor”. Ojan Bijan

Ojan Bijans første kamp som hovedtrener for EIK var mot nettopp Nardo. Tigrene vant knepent 1-0 i en jevn batalje. Et slikt oppgjør kan det fort også bli på søndag.

– Jeg forventer en kamp som trolig vil preges av stillingskrig, og vi må gjøre vårt for å vinne den. Får vi det til, så kan vi få kampen inn i vårt spor, sier han.

“Stemningen er bra, men konsentrert. Det er viktig at folk ikke løfter barna fra bakken i en kritisk fase av sesongen hvor ingenting er i nærheten av å være avgjort. Konsentrasjon er ufattelig viktig”. Ojan Bijan

Solid høstsesong

Tigrene har hatt en meget solid høstsesong med god poengfangst under Bijans ledelse.

– Stemningen er bra, men konsentrert. Det er viktig at folk ikke løfter barna fra bakken i en kritisk fase av sesongen hvor ingenting er i nærheten av å være avgjort. Konsentrasjon er ufattelig viktig, sier han.

Håper på massiv støtte

EIK-treneren håper at det blir folksomt på Husabø på søndag med tidlig avspark.

– Alt i alt spår jeg en underholdende fotballkamp. Med tidlig avspark bør det være alle tiders oppfordring om å stille opp på tribunen for å støtte laget! Det synes jeg de virkelig fortjener, sier Bijan.

“Alt i alt spår jeg en underholdende fotballkamp. Med tidlig avspark bør det være alle tiders oppfordring om å stille opp på tribunen for å støtte laget! Det synes jeg de virkelig fortjener”. Ojan Bijan

Laget sliter fortsatt med en del skader i troppen. Chris Sleveland, Aleksandar Corovic, Kristoffer Rasmussen, Stein Johnny Myklebust og Stefan Ghilom er fremdeles ute med skader og utilgjengelige til Nardo-kampen.

Søndagens kamp har avspark klokken 13.00 i Idrettsparken.

Share
62067436