Siste nytt

Bijan foran Sandnes Ulf: – Ny fase av oppkjøringen

EIK-trener Ojan Bijan ser frem til onsdagens treningskamp borte mot Sandnes Ulf. – Vi entrer en ny fase av oppkjøringen, sier han.

SANDNES ULF – EIK ONSDAG KLOKKEN 18.00

Onsdag kveld spilles den tredje treningskampen i oppkjøringen til PostNord-ligaen. Det er nøyaktig én måned før første seriekamp spilles hjemme mot Bryne 13. april.

EIK-trener Ojan Bijan ser frem til å møte OBOS-liga-klubben.

– Vi entrer neste fase av oppkjøringen vår med kamp mot Sandnes Ulf. Progresjonen er veldig bevisst og det er viktig med kamper mot Sandnes Ulf og Viking før avreise til Tyrkia og treningsleir, uttaler han.

“Vi entrer neste fase av oppkjøringen vår med kamp mot Sandnes Ulf. Progresjonen er veldig bevisst og det er viktig med kamper mot Sandnes Ulf og Viking før avreise til Tyrkia og treningsleir”. Ojan Bijan

Tøffere motstand

Han håper kampene mot Sandnes Ulf og Viking denne uken vil gi et tydelig bilde på hva som må jobbes med videre.

– Jeg håper vi får klare bilder på hva som bedres og terpes på den kommende uken på treningsleir. Etter to kamper mot 3. divisjonsmotstand, har vi dannet et klart bilde på at vi er på rett vei, sier han.

– Nå møter vi bedre motstandere enn vi møter i PostNord-ligen. Vi møter et bedre lag, med bedre og klokere spillere som er kapable til å straffe oss hardere med sitt spill, sier Bijan om Sandnes Ulf og fortsetter:

Vil styre

– Vi må gjøre oss kjent med dette nivået og lære å håndtere utfordringene på en profesjonell måte slik at vi kan utvikle oss i riktig retning. Samtidig har jeg en tanke og forventning om at vi skal ut å styre banespillet så godt vi klarer – uansett motstander.

“Vi må vise at vi tør, og at vi er kapable til å være tålmodig og samtidig by på oss selv. Jeg håper og tror på en god og underholdende kamp”. Ojan Bijan

Bijan tror onsdagens kamp fort kan bli underholdende.

– Vi må vise at vi tør, og at vi er kapable til å være tålmodig og samtidig by på oss selv. Jeg håper og tror på en god og underholdende kamp. Guttene ser virkelig frem til de to neste kampene, og det gjør jeg også, avslutter han.

Onsdagens kamp har avspark klokken 18.00 i Sandnes Idrettspark på kunstgressbanen.

Share
62067436