Siste nytt

Bijan foran Skeid-kampen: – Vi må fokusere på oss selv

EIK er midt inne i en periode med oppgjør mot topplag på rekke og rad. Lørdag venter ny test mot serieleder Skeid. Ojan Bijan ser frem til en ny toppduell.

SKEID – EIK LØRDAG KLOKKEN 13.00

Det er knyttet stor spenning til lørdagens toppoppgjør i Oslo hvor EIK gjester Skeid. Oslo-laget troner øverst på tabellen, og har vært i flyten de siste kampene. EIK-trener Ojan Bijan er ikke i tvil om at laget hans vil få det tøft mot mannskapet til Tom Nordlie.

– Skeid-kampen blir for oss akkurat som kampene mot Arendal og Hødd. Det blir en meget tøff og krevende affære, sier EIK-treneren.

– Vi reiser til Oslo med selvtillit og tenker først og fremst på at vi har blitt enige om å gjøre, uttaler han.

“Skeid-kampen blir for oss akkurat som kampene mot Arendal og Hødd. Det blir en meget tøff og krevende affære”. Ojan Bijan

Stor respekt

Bijan er tydelig på at han har stor respekt for meritterte Tom Nordlie, som har trent en rekke topplag i Norge gjennom sin trenerkarriere.

– Skeid har sitt spill, sin agenda og en meget kompetent trener som har resultert i at de ligger på toppen av tabellen. Det har de fortjent, og det må vi bare akseptere, sier han.

– Samtidig går vi inn uten frykt og fokuserer på oss selv og vårt spill. Jeg har full tillit til spillerne og deres ferdigheter individuelt og oss som et lag, fortsetter han.

Jevnt sist

Forrige oppgjør i Idrettsparken endte med 1-1 etter at begge lag scoret helt i starten av kampen.

– Jeg tror og forventer at det blir en underholdende kamp for den nøytrale seer med mange sjanser og bra spill, sier Bijan.

“Jeg tror og forventer at det blir en underholdende kamp for den nøytrale seer med mange sjanser og bra spill”. Ojan Bijan

Selv om det er toppkamp, mye på spill og nerver involvert, mener EIK-treneren at spillerne hans også gleder seg veldig til toppoppgjøret.

– Vil gleder oss veldig til dette oppgjøret. Det er slike kamper som gir merverdi i hverdagen. Det er bare å gå ut på banen og nyte inntrykket, avslutter Bijan.

Lørdagens kamp har avspark klokken 13.00 i Oslo på Nordre Åsen kunstgressbane.

Les også: Slik gikk det sist EIK – Skeid

Foto: Kine Sandve Skailand

Foto: Kjell Åvendal

Share
62067436