Siste nytt

Bijan: – Det gjør vondt å tape en slik kamp

EIK-trener Ojan Bijan erkjenner at lørdagens bitre tap på overtid er tungt. Etter at skuffelsen er lagt seg, rettes fokuset mot Fløy til helgen.

SKEID – EIK 2-1 (1-1)

Tigrene var på vei til å styre mot ett viktig poeng borte mot serieleder Skeid. Men to og et halvt minutt på overtid satte Skeid inn vinnermålet på et hjørnespark.

– Det gjør vondt å tape en slik kamp. Det var den umiddelbare reaksjonen i hele går og tildels på morgenkvisten i dag, uttaler EIK-treneren dagen derpå.

“Det gjør vondt å tape en slik kamp. Det var den umiddelbare reaksjonen i hele går og tildels på morgenkvisten i dag”. Ojan Bijan

Må samles oss

– Samtidig er det gjennom slike tap vi kan som lag reflektere og finne en felles plattform for å stå samlet og løfte oss igjen, sier Bijan.

Han ønsker å rose spillerne for den enorme innsatsen og prestasjonene som har blitt lagt ned de siste månedene.

– Ingen sa til oss for tre-fire måneder siden at vi i det hele tatt ville være i posisjon til å kjempe i toppen. Men gjennom dedikert arbeid av alle involverte, har vi klart det. Det betyr også at vi skal klare å slå tilbake allerede neste lørdag mot Fløy, fortsetter EIK-treneren.

“Samtidig er det gjennom slike tap vi kan som lag reflektere og finne en felles plattform for å stå samlet og løfte oss igjen”. Ojan Bijan

Vanskelige forhold

Det var vanskelige spilleforhold på en dårlig kunstgressbane på Nordre Åsen lørdag. Treneren synes det ble et rotete toppoppgjør.

– Kampen isolert sett er ekstremt rotete, og vi møter et lag på en tynn kunstgressmatte som livnærer seg av å krige og organisere seg for dødballer. Slik ble det, og vi må bare erkjenne at vi ikke taklet krigen slik vi burde, analyserer Bijan.

“Kampen isolert sett er ekstremt rotete, og vi møter et lag på en tynn kunstgressmatte som livnærer seg av å krige og organisere seg for dødballer. Slik ble det, og vi må bare erkjenne at vi ikke taklet krigen slik vi burde”. Ojan Bijan

Han fortsetter:

– Når det er sagt, så hadde vi nok av sjanser til å avgjøre dette oppgjøret selv, sier han.

Mandag starter ny treningsuke, og da rettes blikket mot de resterende seks kampene.

– Nå må vi prate og organisere oss for det som kommer. Det er fremdeles seks kamper og 18 poeng og spille om. Vi gir aldri opp så lenge jeg er trener, avslutter Bijan.

Neste kamp for EIK er hjemme mot Fløy førstkommende lørdag klokken 16.00.

Foto: Kjell Åvendal

 

Share
62067436