Siste nytt

Bijan: – Nå skal batteriene lades

I forrige uke hadde A-laget sin siste trening for året. Nå tar de pause for å lade batteriene frem til sesongoppkjøringen starter i januar.

2019-SESONGEN

I hele november har Ojan Bijans lag trent for fullt. Nå er de imidlertid ferdige med 2018. Siste trening for året ble gjennomført i forrige uke. EIK-treneren er fornøyd med årets siste treningsmåned for spillerne.

– Fokuset denne måneden har vært å få sett et par prøvespillere i aksjon. Samtidig har vi vært en slags “nedjoggingsprosess” etter en lang og hard sesong. Likevel har det også vært fokus på tempo, uttaler Bijan.

– Kvaliteten på treningene har vært helt grei, men vi har vært preget av mange skader og en del sykdom i november. Det har resultert i en noe begrenset kvalitet på treningene, sier Bijan.

“Fokuset denne måneden har vært å få sett et par prøvespillere i aksjon. Samtidig har vi vært en slags “nedjoggingsprosess” etter en lang og hard sesong. Likevel har det også vært fokus på tempo”. Ojan Bijan

Eget program

For desember måned har fysisk trener Vegard Eltervåg utviket et eget program for spillerne.

– Det er viktig at de fyller programmet som de har fått. I tillegg får de nå et etterlengtet pust i bakken. Nå må batteriene lades for å gjøres klar for en ny og beinhard sesong, sier Bijan.

– Vi gleder oss allerede til å ta fatt på 2019-sesongen, avslutter EIK-treneren.

I helgen hadde A-laget en avslutningsfest på Grand Hotell. Der ble det utdelt flere utmerkelser.

Disse fikk utmerkelsene:

Årets spiller: Nicolai Larsen Berg

Spillernes spiller: Marcel Wawrzynkiewicz

Tigerflokkens årets spiller: Marcel Wawrzynkiewicz

Innsatsprisen: Marius Andersen

Toppscorer: Bubacarr Sumareh

Share
62067436