Siste nytt

Bijan: – Det blir en taktisk kamp

EIK-trener Ojan Bijan mener laget hans må spille opp mot sitt beste om de skal få med seg et godt resultat mot Arendal på lørdag.

EIK – ARENDAL LØRDAG KLOKKEN 16.00

Lørdag kommer Arendal på besøk til Husabø. Sørlandslaget har vist fryktinngytende form i det siste, og før uavgjortkampen mot Vålerenga 2 på mandag, stod laget med fem strake triumfer. I likhet med EIK fikk de en litt trøblete start på sesongen, men nå har de virkelig fått fart på maskineriet.

Vanskelig oppgave

EIK-trener Ojan Bijan er klar på at det ikke blir noen enkel oppgave for laget hans på lørdag.

– Vi møter et defensivt og organisert lag, og skal vi ha håp om poeng i denne kampen, må vi spille på opp mot vårt beste for å få et godt resultat, sier Ojan Bijan.

“Vi møter et defensivt og organisert lag, og skal vi ha håp om poeng i denne kampen, må vi spille på opp mot vårt beste for å få et godt resultat”. Ojan Bijan

– Arendal er fysiske og tålmodige, så dette blir en virkelig god test for oss, fortsetter han.

Må være effektive foran mål

EIK-treneren tror neppe at Arendal vil slippe til hjemmelaget til mange målsjanser.

– Vi må derfor være svært effektive. Vi må fokusere på vårt spill og gjøre det vi har blitt enige om, sier han.

Han har god tro på at laget hans vil bite godt i fra seg.

– Jeg vil se spillerne mine sultne og konsentrerte på lørdag. Det blir nok en taktisk kamp mot et av topplagene i divisjonen, uttaler Bijan.

“Jeg vil se spillerne mine sultne og konsentrerte på lørdag. Det blir nok en taktisk kamp mot et av topplagene i divisjonen”. Ojan Bijan

Tok lærdom

Lørdagens 2-2-kamp mot Hødd har Bijan og resten av laget lagt bak seg for lengst. De tar imidlertid med seg mye lærdom fra oppgjøret.

– Vi møtte et lag som var opptatt av å ødelegge vårt spill, og den type lag vil vi møte ganske ofte. Derfor må vi lære oss å håndtere slike motstandere, noe som betyr at vi må fokusere i enda større grad på hva som gjør oss gode, sier han.

– Den siste halvtimen mot Hødd dominerte vi banespillet og scoret to mål. Hødd-kampen fikk meg til å reflektere enda mer over vårt spill, og hvordan vi skal håndtere aggressive lag som spiller kynisk. Vi kan ikke kontrollere motstander, men vi kan kontrollere våre valg, avslutter Bijan.

Lørdagens seriekamp i PostNord-ligaen har avspark klokken 16.00.

Les også: Nå skal byen farges gul og svart på kampdag

Les også: Slik gikk det sist mellom Arendal og EIK

Share
62067436