Siste nytt

Bijan tror på et underholdende lokaloppgjør

EIK-trener Ojan Bijan forventer seg et tøft og jevnt lokaloppgjør på søndag når EIK tar turen til Jæren for å møte Bryne.

BRYNE – EIK SØNDAG KLOKKEN 18.00

Søndag er det igjen duket for kampen mange EIK- og Bryne-supportere betrakter som årets høydepunkt når terminlista settes. EIK møter Bryne på Bryne Stadion. I fjor ble det en uforglemmelig opplevelse da EIK slo jærbuene med hele 6-1 i en svært spesiell fotballkamp.

Hardt

EIK-trener Ojan Bijan er klar på at laget hans går for seier, men vet at de vil få det svært tøft mot de rødkledde.

– Vi møter Bryne på et greit tidspunkt, noe sikkert de også tenker om oss. Begge lag kommer fra tap, og ønsker seg veldig gjerne tre poeng for å være med i toppen, sier Bijan og legger til:

“Det tror jeg bunne ut i en svært underholdende kamp for supporterne”. Ojan Bijan

– Det tror jeg bunne ut i en svært underholdende kamp for supporterne, sier han.

EIK fikk en bisarr opplevelse mot Vålerenga 2 da de tok ledelsen med 1-0 kort tid før slutt, men endte opp med å tape 3-1. Det må glemmes om tigrene skal hevde seg søndag.

Må nullstille

– For vår del er fokuset å nullstille oss fra forrige kamp og hundre prosent fokusere på arbeidsoppgavene vi har foran oss på søndag, uttaler Bijan.

– Vi vet at vi møter et godt lag med mange gode spillere. Derfor må vi yte vårt ytterste om vi skal få med oss et godt resultat, sier Bijan.

“Vi vet at vi møter et godt lag med mange gode spillere. Derfor må vi yte vårt ytterste om vi skal få med oss et godt resultat”. Ojan Bijan

De siste forberedelsene inn mot kampen gjøres i helgen.

– Troppen er solid, og guttene er motiverte og klare. Nå går vi inn mot helgens treningsøkter hvor vi gjør de siste forberedelsene før kamp. Det er viktig at disse øktene gjøres grundig, avslutter han.

Søndagens kamp på Bryne stadion har avspark klokken 18.00.

Arkivfoto: Tore Skailand

Share
62067436