Siste nytt

Bijan: – Viktig at vi har nullstilt oss

Skuffelsen etter 2-2-kampen mot Nardo forrige helg er fordøyet. Nå ser EIK-trener Ojan Bijan frem til søndagens oppgjør mot Stjørdals-Blink.

STJØRDALS-BLINK – EIK SØNDAG KLOKKEN 15.00

Det var en enorm skuffelse forrige helg da Nardo hentet inn en 2-0-ledelse og sikret uavgjort i andre omgang mot EIK. I starten av denne uken brukte laget tid på å finne ut hva som gikk galt. Siden har Bijan jobbet med å nullstille mannskapet sitt frem mot søndagens kamp.

– Vi ser veldig frem til oppgjøret mot Stjørdals-Blink. Vi møter et godt fotballag, med mange gode spillere, sier Bijan.

Mye kvalitet

– De har kvalitet i stort sett alle ledd og er en av de mer spillende lagene i avdelingen vår. Slik jeg ser det, er det kanskje et lag som hadde fortjent å ligge høyere på tabellen enn de faktisk gjør, uttaler Bijan.

“De har kvalitet i stort sett alle ledd og er en av de mer spillende lagene i avdelingen vår. Slik jeg ser det, er det kanskje et lag som hadde fortjent å ligge høyere på tabellen enn de faktisk gjør”. Ojan Bijan

EIK-treneren er tydelig på at tigrene må være “på” om det skal bli poeng mot  søndagens motstander.

– Derfor blir det ekstra viktig at vi er klar for denne kampen. Tabellen representerer ikke nødvendigvis kvaliteten på lagene vi møter. Jeg forventer en kamp preget av både kriging og mye god fotball, sier han og legger til:

– Vi må være involvert fra første sekund og eliminere alle potensielle farer i løpet av 90 minutter. Nøkkelen blir kommunikasjon og en vilje til å gjøre det bedre enn sist, sier Bijan.

Nullstilt seg

Tidligere denne uka brukte han litt tid med spillerne på uavgjortkampen mot Nardo.

– Vi har hatt en kort prat og gjennomgang av kampen mot Nardo og er enig om at andre omgangen ikke var representativt for hva vi står for. Nå har vi nullstilt oss og fokuserer på at vi kan gjøre noe med, sier han.

“Vi har hatt en kort prat og gjennomgang av kampen mot Nardo og er enig om at andre omgangen ikke var representativt for hva vi står for”. Ojan Bijan

– Stemningen i spillergruppa er for øvrig veldig god.

Når det gjelder skadesituasjonen, er den nokså lik som i forrige uke med unntak av Stian Sleveland.

– Stian Sleveland er ute med hjernerystelse og Chris Sleveland er på vei tilbake. Ellers er situasjonen ganske så lik, sier han.

Stjørdals-Blink ligger ett poeng foran nedrykk med sine 25 poeng. Søndagens kamp har avspark klokken 15.00.

Foto: Kjell Åvendal

Share
62067436