Siste nytt

Bittert tap på overtid mot Skeid

EIK la ned en solid prestasjon borte mot Skeid. Tigrene så ut til å styre mot ett viktig poeng, men på overtid glapp seieren for de gule og svarte.

SKEID – EIK 2-1 (1-1)

Strålende høstvær med sol og skyfri himmel var forholdene da kampen startet lørdag formiddag. Det ble en tett og intens åpning hvor ingen av lagene fikk ballen til å flyte noe særlig. Bubacarr Sumareh fikk kampens første mulighet da fint spill førte til at angriperen fikk mulighet til å avslutte 15 meter fra mål. Forsøket gikk ikke langt utenfor målet til Skeid.

Tidlig bytte

EIK ble tvunget til å gjøre et tidlig bytte da Aleksandar Corovic måtte forlate banen med smerter. Inn kom Jacob Jay Andersen. Minuttet etter smalt det i tverrliggeren bak Nicolai Larsen Berg da Skeid løsnet skudd fra distanse. De første 15 minuttene var det mye stopp i spillet. Særlig på grunn av skaden til Corovic og fordi Skeids Tom Skosrud lå nede for telling ved to anledninger. Det førte til at man mistet rytmen i kampen.

De første 25 minuttene foregikk det meste på midtbanen. EIK var komfortable med ballen i beina, men alt for ofte ble det for enkle pasningsfeil som gjorde at hele angrepsspillet stoppet opp.

Straffespark

Midtveis omgangen fikk EIK straffespark da Kevin Beugre gikk i bakken etter å ha spilt gjennom av Roy Miljeteig. Innbytter Jacob Jay Andersen var sikker i sin sak da han plasserte ballen helt nede til høyre for keeper.

Det var skikkelig temperatur i kampen, og det ble gått knallhardt til i duellene på Nordre Åsen. Da det nærmet seg pause koblet Skeid et lite grep om kampen. Det resulterte i utligning da Johnny Buduson scoret etter et bra innlegg på frispark fra Skeids venstreside.

Etter hvilen tok EIK kommandoen fra start, og dominerte banespillet i starten. Det førte også til at tigrene kom seg til et par farlige avslutninger. Hjemmelaget luktet alltid på overganger, men i starten fikk et godt EIK-forsvar avvepnet det som kom av farligheter.

Spenning

Det var relativt sjansefattig de første del av andre omgang på Nordre Åsen. Man merket tydelig at det var mye som stod på spill i kampen, og to lag med respekt for hverandre. Omgangens desidert største sjanse kom etter 70 minutters spill da Skeid plutselig fikk en to mot en situasjon. Men avslutningen gikk like til side for mål da Skeid avsluttet alene med Larsen Berg.

Bubacarr Sumareh fikk også en god mulighet til å sende EIK i ledelsen, men forsøket fra EIKs toppscorer ble for løst. Mot slutten av oppgjøret var det utrolig nervepirrende.

Surt baklengsmål

På overtid løsnet Skeids angriper et skudd fra 20 meter. Nicolai Larsen Berg vartet opp med en redning fra øverste hylle. På det påfølgende hjørnesparket scoret Skeid da Mohammed Mahnin puttet ballen i mål etter klabb og babb i feltet.

Det var omtrent det siste som skjedde i kampen, og dermed endte det med et utrolig surt nederlag for tigrene i Oslo.

KAMPFAKTA

Seriekamp i PostNord-ligaen, avdeling 2, Nordre Åsen:

Skeid – EIK 2-1 (1-1)

Mål: 0-1 (26) Jacob Jay Andersen (str), 1-1 (41) Johnny Per Buduson, 2-1 (90) Mohammed Mahnin

Dommer: Shervin Enger Heydary (Ridabu IL)

EIKs lag: Nicolai Larsen Berg – Marcel Wawrzynkiewicz, Jørgen Olsen, Kim Robert Nyborg, Mads Nørby Madsen – Aleksandar Corovic (Jacob Jay Andersen fra 10), Henning Romslo – Sverre L. Larsen, Kevin Beugre (Mathias K. Perttamo fra 62), Roy Miljeteig – Bubacarr Sumareh

Share
62067436