Siste nytt

Corovic med ny kontrakt

Midtbanespiller Aleksandar Corovic har forlenget kontrakten med EIK ut 2019-sesongen.

NY KONTRAKT

EIK fotball er svært glade for å ha blitt enige med Aleksandar Corovic om en ny kontrakt for 2019-sesongen. 25-åringen kom til tigrene foran 2018-sesongen, og står foreløpig bokført med 29 kamper i gult og svart.

Denne sesongen var han en svært sentral aktør på laget til EIK-trener Ojan Bijan, som er glad for at Corovic blir med videre.

Viktig spiller

– Jeg er svært fornøyd med å ha Corovic på plass til neste sesong. Han har betydd mye for tryggheten på midtbanen vår. Derfor var han en spiller vi tidlig signaliserte at vi ville ha med videre, uttaler Ojan Bijan.

“Jeg er svært fornøyd med å ha Corovic på plass til neste sesong. Han har betydd mye for tryggheten på midtbanen vår”. Ojan Bijan

– Vi har hatt en veldig fin dialog med Corovic angående 2019, og nå ser vi veldig frem til å jobbe videre med han, sier Bijan.

Aleksandar Corovic har tidligere spilt for Arendal, Notodden og Odds BK.

Tidligere har det blitt klart at Marcel Wawrzynkiewicz og Bubacarr Sumareh har forlenget sine kontrakter. Markus Naglestad og Juan Manuel Cordero er klubbens nyeste forsterkninger foran 2019-sesongen.

Les også: EIK forsterker med forsvarsspiller

Les også: Markus Naglestad klar for EIK

Les også: Wawrzynkiewicz forlenger med EIK

Les også: Sumareh klar for videre spill

Share
62067436