Siste nytt

EIK 2 mistet seieren på overtid

Etter en tung sesong som kulminerte med 0-10 i Horten sist lørdag håpet EIK 2 på en opptur i dag, når tabellnabo Åssiden kom på besøk til B&G-banen. Seier i denne kampen ville ha løftet de unge EIK-guttene bort fra jumboplassen på tabellen.

Etter første omgang så det ut til å gå mot en etterlengtet seier. EIK ledet fortjent 2-0 etter at Vegard Eltervåg hadde headet inn et hjørnespark, og Stefan Ghilom satt inn et straffespark. Og ledelsen både kunne og burde vært større ved halvtid.

Andre omgang bar preg av at EIK etter hvert byttet en del mann, og roterte spillere på banen. Laget fant aldri rytmen skikkelig, og Åssiden kom mye mer med i kampen. Gjestene fra Drammen reduserte ved Emil Haugan bare fem minutter inn i omgangen, men mot slutten av kampen så det ut som at flere klasseredninger av EIK-keeper Aleksander Lie skulle berge alle tre poengene for hjemmelaget.

Slik skulle det ikke gå. Langt inne i overtiden ga vi bort et litt unødvendig frispark, og Alexander Fevik fikk satt inn utligningen. Fryktelig surt og litt unødvendig for EIK-laget, men en lærepenge om at kampen varer til dommeren blåser av og at det svarer seg å roe ned og la tiden jobbe for seg.

Både EIK og Åssiden er klare for nedrykk når tre kamper gjenstår i tredje divisjon. EIKs gutter tar turen til Porsgrunn for å møte Urædd neste helg. Deretter gjenstår topplagene Vindbjart (borte) og Sola (hjemme).

KAMPFAKTA:

EIK 2 – Åssiden 2-2 (2-0)
B&G-banen, 70 tilskuere

Målene: 1-0 Vegard Eltervåg (18), 2-0 Stefan Ghilom (41, straffe), 2-2 Emil Haugan (50), 2-2 Alexander Fevik (90)

Dommer: Jørgen Haga (Ekholt BK)

EIKs lag:
Aleksander Lie, Hallvar Steinskog, Alexander Barstad Svanes, Joshua Saitong, Vegard Eltervåg, William Eikanger Karlsen, Kenneth Grande, Stefan Ghilom, Jostein Kvernes Salvesen, Thomas Hallan-Christensen, Sander Haugstad
Benyttede innbyttere: Simen Haughom, Bjørn Sæternes Stapnes, Marius Koldal, Jan-Teodor Noreng Tollefsen, Sondre Tollefsen

Share
62067436