Siste nytt

EIK-damene med ny seier

EIK-damene fosser videre og tok tre nye poeng borte mot Klepp 3 tirsdag kveld.

 KLEPP 3 – EIK 0-2 (0-2)

EIK-damene reiste til Klepp for å spille mot Klepp 3. Før kampen hadde EIK-damene fått en del forfall, så det var en spendt tropp som reiste nordover.

Kampen startet veldig bra for EIK og selv om det var kraftig motvind var det EIK som trykket på fra start. Etter snaut 10 minutters spill tar Martine Klippen en god corner som etter litt frem og tilbake havner hos Konstance Landro, som får satt ballen i mål til 1-0 til tigrene. EIK spiller for tiden flott fotball og til tider spiller de Klepp helt ut. Etter flere flotte kombinasjoner er det igjen Martine Klippen som legger flott inn til Kaja Stapnes som kommer på et flott løp fra motsatt side, Kaja gjør ingen feil og setter ballen kontant i mål til en fortjent 2-0-ledelse.

Skapte mange sjanser

Bare minutter senere er EIK-damene veldig nærme å gå opp i 3-0, men dessverre er Kaja et tidel for seint ut til å rekke innlegget. Klepp jager en redusering mot slutten av første omgang, men EIK-damene jobber utrolig flott sammen og slipper knapt Klepp til.

I andre omgang ønsker EIK å styre kampen og få ett par mål til slik at seieren blir sikret. Det vil seg ikke helt og det er Klepp som er farlig frempå ved to anledninger i starten. Dette førte til at EIK-damene ble litt usikre, for nå florere det av feilpasninger og misforståelser. Det gjør at EIK må bruke mye krefter løpende etter ballen i stedet for å spille slik de gjorde i første omgang. Innsatsen til EIK er det ingen ting å si på så selv om det ble mye frem og tilbake i andre omgang så blir det ikke flere mål verken til Klepp eller EIK. Kampen sett under ett er det helt fortjent at EIK tar med seg alle poengene til okka by.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Klepp stadion:

Klepp 3 – EIK 1 (0-2) 0-2

Mål: 0-1 () Konstance Landtro, 0-2 (17) Kaja Stapnes

Dommer: Aleksander Gjenedal Sunde, Hundvåg FK.

Tilskuere: ca 20

EIKs lag: Karoline S Pedersen, Amalie Søsæter, Cecilie Åmot, Kaja Stapnes, Ragnhild Torstensen, Hilde Figve, Emilie Klippen, Sekine Netland, Martine Klippen, Stine Nuland og Konstanse Landro.

Benytte innbyttere: Marielle R. Vinningland og Julie Karin Josdal.

Share
62067436