Siste nytt

EIK-damene seiler i medvind

EIK-damene seiler i medvind for tiden. Tirsdag ble det ny seier.

HINNA 2 – EIK 0-3 (0-1)

EIK-damene besøkte Hinna tirsdag kveld. EIK kom klart best i gang og allerede etter to minutter fikk EIK et korrekt straffe. Denne gangen ble straffen plassert like utenfor. EIK-damene virket litt stresset og det var lite som stemte utover omgangen. Det virket som det rett og slett lå an til en kollektiv svikt der løp og treffsikkerheten på pasninger totalt uteble. Det skal sies at det fortsatt var EIK som hadde mulighetene, men det ble lite uttelling. Mot slutten av omgangen fikk Emilie Klippen tredd gjennom Ingrid Olsen som alene mot keeper plasserte ballen i mål til 0-1.

Hevet seg

Etter en alvorsprat i pausen ble det et mer fokusert og kjempende EIK-lag som entret banen. Spillet var mye bedre og EIK hadde flere muligheter til å øke ledelsen. Men det var først midtveis i andre omgang at EIK fikk en corner som skapte en del frem og tilbake i Hinnas sekstenmeter. Til slutt fikk Anne Birkeland avsluttet med et godt skudd som smalt i mål til 0-2.

Kort tid etter var Ingrid Olsen våkent frempå og snappet et svakt tilbakespill og rundet keeper og økte sikkert stillingen til 0-3.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Wintershallbanen:

Hinna 2- EIK 1 (0-1) 0-3

Målene: 0-1 (40) Ingrid Olsen, 0-2 (63) Anne Birkeland, 0-3 (70) Ingrid Olsen

Dommer: Øystein Jegtvik, Vardeneset BK

Tilskuere: 80

EIKs lag: Karoline S Pedersen, Ragnhild A Torstensen, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Renate Dyrnes, Emilie Klippen, Nora Aakre, Kaja Stapnes, Ingrid Olsen, Sekine Netland og Anne Birkeland.

Benytte innbyttere: Cecilie Aamodt, Luwam Ghilom og Emma Høien.

Share
62067436