Siste nytt

EIK henter midtstopper fra Raufoss

Midtstopper Kevin Jablinski er klar for EIK. Han spilte en svært sentral rolle på Raufoss-laget som i fjor sikret opprykk.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at forsvarsspiller Kevin Jablinski er enig med tigrene om en avtale for 2019-sesongen. 22-åringen var i fjor sentral på PostNord-liga-mesteren Raufoss og ble også tatt ut på årets lag i PostNord-ligaen av mange redaksjoner.

EIK-trener Ojan Bijan er glad for at han nå har styrket forsvarsleddet ytterligere.

– Vi har signert en spiller som var svært viktig for Raufoss i opprykkssesongen fra Post-Nord-ligaen. Kevin Jablinski er en bunnsolid, seriøs og profesjonell spiller. At han vil komme til oss, viser at vi gjør ting riktig i Egersund, uttaler Ojan Bijan.

“Kevin Jablinski er en bunnsolid, seriøs og profesjonell spiller. At han vil komme til oss, viser at vi gjør ting riktig i Egersund”. Ojan Bijan

– Det er både i form av rekrutteringsarbeidet, men også det sportslige på banen som tiltrekker slike spillere, sier EIK-treneren.

Sentral i Raufoss-opprykket

I 2018-sesongen noterte EIKs nye midtstopper seg for 27 kamper for Raufoss. I 2017-sesongen spilte han halve sesongen på lån i Raufoss fra Sandefjord. Han har også tidligere spilt for Fram Larvik.

– Jeg ser virkelig frem til å samarbeide videre med Kevin på treningsfeltet, sier Bijan.

Kenneth Andersen, daglig leder i EIK Fotball, er tilfreds med jobben som har blitt gjort med forsterkninger.

“Jeg ser virkelig frem til å samarbeide videre med Kevin på treningsfeltet”. Ojan Bijan

Fornøyd med overgangsvinduet

– Jeg er veldig fornøyd med vinterens overgangsvindu. Sammen med Ojan Bijan la vi en tidlig strategi for hvilke spillertyper vi ønsket inn. Kevin Jabilinski var en av dem, sier han.

– Vi ønsker å takke Raufoss IL for et svært profesjonelt samarbeid i forbindelse med denne overgangen, uttaler Andersen.

EIK Fotball ønsker Kevin Jabilinski hjertelig velkommen til klubben.

 

 

 

Share
62067436