Siste nytt

EIK henter ny keeper

Sandnes Ulf-keeper Deniss Korneiciks er klar for de gule og svarte. Samtidig har unge Odin Grimsrud Noreng forlenget kontrakten.

PRESSEMELDING

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at keeper Deniss Korneiciks fra Latvia er klar for EIK. 26-åringen har denne sesongen spilt for Sandnes Ulf. Tidligere har han også spilt for Bryne og Brodd i Norge.

Glad trener

EIK-trener Ojan Bijan er fornøyd med å ha Korneiciks med på laget.

– Deniss er en spiller som har utviket seg godt i riktig retning de siste årene. I 2018 har han bekledd en rolle i OBOS-ligaen for Sandnes Ulf og er en profesjonell og seriøs spiller, uttaler Bijan.

“Deniss er en spiller som har utviket seg godt i riktig retning de siste årene. I 2018 har han bekledd en rolle i OBOS-ligaen for Sandnes Ulf og er en profesjonell og seriøs spiller”. Ojan Bijan

Signeringen av Korneiciks betyr at keeperteamet for 2019-sesongen nå er komplett. Odin Grimsrud Noreng har også forlenget kontrakten med tigrene. Grimsrud Noreng og Korneiciks utgjør keepertrioen sammen med Nicolai Larsen Berg. Treneransvaret har keepertrener Asle Sirevåg.

Vist fremgang

– Odin har gitt oss gledelige nyheter om hans fremgang og bedring fra en større belastningsskade som han har slitt med denne sesongen. Det gjør meg glad å kunne ønske han velkommen tilbake på laget, sier Bijan.

Både Korneiciks og Grimsrud Noreng har signert på kontrakter som binder dem til EIK ut 2019-sesongen.

EIK Fotball ser frem til å samarbeide med duoen i 2019.

“Odin har gitt oss gledelige nyheter om hans fremgang og bedring fra en større belastningsskade som han har slitt med denne sesongen. Det gjør meg glad å kunne ønske han velkommen tilbake på laget”. Ojan Bijan

Share
62067436