Siste nytt

Eltervåg gir siste nytt om skadesituasjonen

EIK har de siste ukene slitt med mange skader på laget. Fysisk Trener Vegard Eltervåg gir siste nytt om skadesituasjonen rundt A-laget.

EIK – KJELSÅS LØRDAG KLOKKEN 14.00

Det har vært unormalt travle dager på jobb for Vegard Eltervåg de siste ukene. A-laget er nemlig skadeskutt og flere spillere er dessverre utilgjengelige for kamp grunnet skade.

Her er full status om spillerne som sliter med skader foran lørdagens kamp mot Kjelsås:

Marcel Wawrzynkiewicz: – Smell i ankel. Fikk en solid trøkk i forrige kamp borte mot Fløy, hvor han måtte byttes ut. Ingen brudd eller strekk i leddbånd, men en solid trøkk i hele ankelen. Skadeomfanget kan i verste fall bety tidlig sommerferie, men Marcel har en positiv ånd og håper å nå kampen allerede neste helg. Står 99.9% sikkert over kampen nå på lørdag, opplyser Eltervåg.

Kristian Strande: – Jumpers knee. Har fått et nytt tilbakeslag i kneet som kommer fra Jumpers knee. Spiller han kamp/trener før kneet blir veldig bra så kan vi risikere å miste han i en lengre periode senere i sesongen. For øyeblikket ikke i trening men begynner med personlig treningsprogram allerede i starten av neste uke, sier EIKs fysiske trener.

Marius Andersen: – Brudd i vrist. Har tatt nytt bilde i forrige uke. Radiologen bekrefter at bruddet ikke er grodd. Nå venter vi på videre oppfølgning. Forhåpentligvis går dette nokså fort, sier Eltervåg.

Kristoffer Rasmussen: – Brudd i vrist. Trenger å ta nytt bilde for å vær sikker på om bruddet er grodd. Vi er positive, og lar Kristoffer begynne å jogge forsiktig på foten i løpet av neste uke. Men vi venter med et nytt bilde før han slipper til mer enn lett jogg. Forhåpentligvis trener han med ball etter sommerferien, opplyser han.

Henning Romslo: – Lysk. Har ikke blitt kvitt lyskeproblemene siden august i fjor. Han er ikke 100%, men kan trene med laget uten å yte maksimalt.

Sverre L. Larsen: – Fikk betennelse i kroppen i kampen borte mot Arendal. Trener nå for fullt igjen, sier Eltervåg.

Kim Robert Nyborg: – Vond ankel. Forventes tilbake i trening til uken som kommer, uttaler Eltervåg.

Roger Ekeland: – Liten strekk i hofeleddsbøyer. Fikk strekk på torsdagens trening. Ikke veldig bekymret. Avgjørelse om han blir med på Kjelsås-kampen blir tatt fredag kveld, sier han.

Sander Remm: – Leddbånd i ankel. Har mest sannsynlig røket et leddbånd i ankelen. Normal skadetid er alt fra 8 til 12 uker.

Share
62067436