Siste nytt

Erixon Danso klar for EIK

Den offensive midtbanespilleren Erixon Danso er klar for tigrene.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at tidligere Jerv- og Sandnes Ulf-spiller Erixon Danso er klar for de gule og svarte.

I 2018-sesongen spilte 29-åringen for Sandnes Ulf. Der noterte han seg for 28 kamper og 8 mål fra sin offensive midtbaneposisjon. I 2017 bokførte han 29 kamper og to mål for Jerv i OBOS-ligaen. Danso er født i Nederland og har spilt for flere nederlandske klubber, blant annet U-lagene til Ajax.

X-faktor

EIK-trener Ojan Bijan er svært fornøyd med klubbens nyeste forsterkning.

“Jeg er veldig glad for å signere Erixon Danso og ser veldig frem til å jobbe med han på feltet. Det er en spiller med x-faktor-ferdigheter som gir oss flere spennende dimensjoner i det offensive spillet”. Ojan Bijan

– Vi har signert en topp fotballspiller i Danso. Vi har hatt en løpende dialog over en lengre periode, men når Erixon selv uttrykket et ønske om å komme til Egersund, så gikk ting veldig fort, uttaler Bijan.

– Jeg er veldig glad for å signere Erixon Danso og ser veldig frem til å jobbe med han på feltet. Det er en spiller med x-faktor-ferdigheter som gir oss flere spennende dimensjoner i det offensive spillet, utdyper Bijan.

– Vi vil rette en stor takk til Norvetuva og Jan Petter Rasmussen som gjør denne signeringen mulig, sier Bijan.

EIK Fotball ønsker Erixon Danso hjertelig velkommen til klubben.

Share
62067436