Siste nytt

Fantastisk start for Macron i EIK

Salget av EIKs nye klubbkolleksjon fra klubbens nye utstyrsleverandør Macron, har gått over all forventning.

MACRON

1. januar ble Macron Norge EIKs nye utstyrsleverandør. Siden har det vært svært travle dager i klubbhuset og i Espeland-Hallen. Etterspørselen etter den nye kolleksjonen har vært stor, og salget har vært langt bedre enn man hadde trodd på forhånd.

Enorm etterspørsel

EIK Fotballs daglige leder, Kenneth Andersen, er strålende fornøyd med starten.

– Det har tatt helt av. Macron har fått en utrolig start og mottakelse i Egersund, sier Andersen.

– Vi hadde satt et salgsmål for hele 2019 for treningspakkene. Det målet ble innfridd allerede de to første dagene. Det sier litt om interessen, uttaler Andersen.

“Vi hadde satt et salgsmål for hele 2019 for treningspakkene. Det målet ble innfridd allerede de to første dagene. Det sier litt om interessen”. Kenneth Andersen

Kanonpriser

Klubben har sammen med Macron kommet til en løsning som gir medlemmene av EIK en meget gunstig pris på Macron sine produkter.

– Vi ønsker at flest mulig barn, ungdom og voksne skal ha muligheten til å kunne kjøpe EIK-tøy til en god pris. Det er vi i ferd med å oppnå, sier han.

“Vi ønsker at flest mulig barn, ungdom og voksne skal ha muligheten til å kunne kjøpe EIK-tøy til en god pris. Det er vi i ferd med å oppnå”. Kenneth Andersen

Pågangen etter EIKs nye klubbkolleksjon har vært enorm både i klubbhuset og i Espeland-Hallen. Fredag ble den første bestillingen sendt.

– Jeg tror Macron kommer til å få et sjokk når de ser størrelsen på ordren våres. Det er gledelig, smiler han.

Tilbudet på EIKs treningspakke varer ut januar.

Share
62067436