Nyheter

Fotballglede og vennskap i fokus på fotballskolen

EIKs fotballskole fikk en fantastisk start onsdag. Over 60 spillere storkoste seg i finværet på Husabø.

Den årlige fotballskolen i slutten av juni er populært blant barn og unge. Onsdag kunne man ikke ønsket seg bedre start med skikkelig sommervær og god stemning blant deltakerne.

A-lags-profiler bidrar

Det var EIK-trener Ólafur Örn Bjarnason og A-lagsspillerne Marcel Wawrzynkiewicz, Bubacarr Sumareh og Kristoffer Rasmussen som ledet fotballskolen. De hadde lagt opp til et program hvor læring og fotballglede står i fokus hos de unge spillerne.

«Deltakerne har vært svært lydhøre og har lært mye av våre flinke instruktører». Kenneth Andersen

– Deltakerne har vært svært lydhøre og har lært mye av våre flinke instruktører, sier Kenneth Andersen, daglig leder i EIK Fotball.

Spillere fra EIKs juniorlag bidrar også under fotballskolen denne uka.

– De har gjort en god jobb så langt, sier Andersen.

Knytter vennskapsbånd

Den daglige lederen er imponert og gleder seg over  fotballgleden som blir vist under fotballskolen.

– Det knyttes vennskap mellom spillerne på tvers av klubber. Det synes vi er kjekt. Vi har deltakere fra Bryne til Sokndal. Vi har også en og annen spiller som er i området som besøkende fra Østlandet. Det er noe vi setter stor pris på, sier Andersen.

«Det knyttes vennskap mellom spillerne på tvers av klubber. Det synes vi er kjekt. Vi har deltakere fra Bryne til Sokndal». Kenneth Andersen

Fotballskolen fortsetter torsdag og fredag, og fokuset vil være det samme som det har vært på åpningsdagen. Den daglige lederen er også sikker på en ting som er gledelig:

– Det har vært mange fremtidige A-lagsspillere i aksjon på Husabø, sier han.

EIKs fotballskole arrangeres i samarbeid med Tengesdal Sport.

62067436