Siste nytt

Har noen disse gamle bildene i bedre kvalitet?

Ta kontakt med oss dersom du er i besittelse av disse bildene.

GAMLE BILDER

I EIKs eldste protokoll finnes det en del bilder som er limt inn. Mesteparten av disse er av god kvalitet og har vært lette å scanne og bearbeide.

Imidlertid finnes det noen bilder fra en privatkamp mot Brodd på Slettebø i april 1921 som har blitt så falmet i årenes løp at de er nesten umulig å fotoshoppe slik at de blir i brukbar kvalitet. Vi lurer derfor på om noen kan ha kopier av disse bildene. Hvem som har tatt dem vet vi ikke. Bare at vi så gjerne skulle hatt noen gode kopier til bruk i vår jubileumsbok.

På denne tiden spilte EIK i lysblå/hvite vertikalt todelte trøyer, like de som Blackburn Rovers bruker, mens Brodd spilte i grønne og hvite striper.

Under ser dere den avfotograferte siden fra protokollen, mens de nederste bildene viser det vi har klart å få til ved å scanne dem i svært høy oppløsning og justere lysstyrke/kontraster/skarphet.

Skulle noen “sitte på” disse bildene kan dere ta kontakt med Kjell Åvendal, kjell@eikfotball.no – 950 12 861 – Det hadde vi satt UTROLIG stor pris på!

Share
62067436