Siste nytt

Klart for nye økter med Fotball Fitness

Hver torsdag klokken 10.00 er det klart for Fotball Fitness på Husabø. Har du tid og anledning, møt opp!

FOTBALL FITNESS

19. mars ble den første økten med Fotball Fitness gjennomført. Den ble ledet av Per Ravn Omdal, som i dag er blant annet grasrotambassadør for UEFA. Om lag 15 stykker stilte opp på den første økten med Fotball Fitness.

– Oppmøtet synes jeg var veldig bra. Nå håper jeg dette blir en fast post på ukeprogrammet til EIK. Jeg synes det er veldig kjekt å få være med på å starte opp et slikt tiltak, sier Ravn Omdal.

– Det er ikke vanskelig å se at disse har det gøy, og det er også hele poenget med dette, uttaler Ravn Omdal.

“Oppmøtet synes jeg var veldig bra. Nå håper jeg dette blir en fast post på ukeprogrammet til EIK. Jeg synes det er veldig kjekt å få være med på å starte opp et slikt tiltak”. Per Rav Omdal

Inspirasjon fra Danmark

Fotball Fitness er en treningsform som passer alle, uansett alder, fotballerfaring eller fysisk form. Du trenger ikke å ha spilt fotball før, deltakerne behøver ingen trener, og man deltar når man selv ønsker. Det legges ikke opp til konkurranser eller kamper, og klubbene tilbyr treningstid etter behov.

Fotball Fitness-gruppa i EIK har treningstid hver torsdag klokken 10.00 på B&G-banen på Husabø. Fremmøte i garderoben i klubbhuset er klokken 09.45.

Les mer om Fotball Fitness i EIK-magasinet som kommer i løpet av april.

Share
62067436