Nyheter

Larsen: – Ikke godt nok av oss

Søndag gikk EIK på sesongens første tap da Byåsen vant 1-0 etter en heldig scoring tidlig i oppgjøret. Sverre L. Larsen er klar på at prestasjonen av laget hans var langt fra det man skal forvente av de gule og svarte.

– Dette er ikke godt nok, enkelt og greit, sier EIKs kaptein etter tapet for Trondheim-laget.

Midtbanespilleren mener laget har mye å gå på i den offensive delen av spillet.

– Jeg synes vi gjør en ok første omgang, men vi er altfor ineffektive på den siste tredjedelen av banen. Vi er ikke i nærheten av der vi skal være når det gjelder å produsere målsjanser. Vi kom nesten ikke til en eneste 100 prosent-sjanse, sier en ærlig Larsen.

– Det er ikke godt nok av oss når jeg føler vi har ballen store deler av kampen, legger han til.

Ugunstig tidspunkt for baklengs

EIKs baklengs kom på et ugunstig tidspunkt i oppgjøret. Det irriterer kapteinen.

– Det er forferdelig irriterende med en baklengs så tidlig i andre omgang. Slike type feil skal ikke forekomme, men det er slikt som kan skje. Jeg gjorde det samme i kampen mot Vard Haugesund, men vi har jo tid nok til å slå tilbake, sier han.

Nå håper EIKs kaptein at laget reiser seg raskt med en god prestasjon borte mot Hønefoss i neste kamp.

– Vi må innse at dette ikke er godt nok. Nå handler det om å omstille seg for å gjøre seg til neste kamp. Vi tar med oss det positive fra 1. omgang, og så skal vi bli mer råere i den siste tredjedelen, avslutter Larsen.

«Vi må innse at dette ikke er godt nok. Nå handler det om å omstille seg for å gjøre seg til neste kamp.» Sverre L. Larsen

Første innhopp for Remme

Unggutten Sander Remme kom inn som innbytter tidlig i andre omgang, og fikk dermed sine første minutter på banen denne sesongen. Heller ikke han var fornøyd med lagets prestasjoner.

– Jeg synes det var litt dødt over hele linja. Vi fikk ikke nok intensitet i spillet, og vi slet med å få pasningsspillet til å flyte. Dermed ble det slik som det ble, oppsummerer Remme.

– Vi må bare jobbe hardere på trening fremover, legger han til.

Glad for å bidra

Remme synes imidlertid det var kjekt å få sine første minutter på banen for sesongen.

– Jeg synes det gikk greit for min egen del. Det var kjekt å få bidra for første gang denne sesongen. Nå skal jeg jobbe videre for å få mer spilletid fremover, sier midtbanespilleren.

EIKs neste kamp er borte mot Hønefoss neste søndag.

Les også: Kampreferat fra EIK – Byåsen

Foto: Tore Skailand

62067436