Nyheter

Marius Andersen gjør comeback i EIK

Marius Andersen blir EIK-spiller igjen etter tre og en halv sesong på Sørlandet. Midtstopperen har signert på en 2-årskontrakt med tigrene.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne presentere Marius Andersen som 2018-sesongens første forsterkning. Eigersunderen har de to siste sesongene spilt for Arendal i henholdsvis OBOS-ligaen og PostNord-ligaen. Nå vender forsvarskjempen hjem igjen til Egersund for å bli EIK-spiller de to neste årene. Kontrakten hans starter den 1. januar 2018.

«Jeg er veldig fornøyd med at Andersen nå er klar. Det er en spiller jeg har ønsket til EIK igjen i lang tid. At han nå er klar, er vi svært glade for, og vi gleder oss stort til å samarbeide med Marius igjen». Ojan Bijan

– Jeg er veldig fornøyd med at Andersen nå er klar. Det er en spiller jeg har ønsket til EIK igjen i lang tid. At han nå er klar, er vi svært glade for, og vi gleder oss stort til å samarbeide med Marius igjen, sier sportssjef Ojan Bijan.

Lang EIK-karriere

Marius Andersen står bokført med 84 A-lagskamper for EIK. Han spilte for EIK i perioden 2012 til 2014. I den siste sesongen i 2014 spilte han 26 kamper for de gule og svarte.

– Vi vet veldig godt hva vi får med Marius Andersen på laget. Vi vet hva han står for og hvilke kvaliteter han har. Andersen er en ledertype, det er noe vi trenger å tilføre dette laget. I tillegg har han erfaring fra et høyere nivå, og det er alltid en fordel, uttaler Bijan.

«Vi vet veldig godt hva vi får med Marius Andersen på laget. Vi vet hva han står for og hvilke kvaliteter han har. Andersen er en ledertype, det er noe vi trenger å tilføre dette laget. I tillegg har han erfaring fra et høyere nivå, og det er alltid en fordel». Ojan Bijan

– Marius vil gli rett inn i spillergruppa, og kjenner jo selvsagt mange av dem fra før. Det er en stor fordel. Med denne signeringen ønsker vi nok en gang å understreke viktigheten av et lag med lokal forankring, sier EIKs sportssjef.

Vender tilbake

Forsvarsbautaen er svært glad for at han nå er tilbake igjen i gult og svart.

– Dette blir veldig gøy og veldig spennende. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang for EIK igjen. Dette er noe jeg har hatt veldig lyst til, sier Marius Andersen.

Eigersunderen forlot EIK til fordel for Fløy i forbindelse med studier høsten 2014. I fjor var han med på å spille Arendal opp i OBOS-ligaen etter en meget imponerende sesong.

– Jeg har nok blitt en mer moden midtstopper med årene og har skaffet meg mer erfaring. Jeg har vært opptatt av å utvikle meg til en bedre spiller i flere faser av spillet. Det føler jeg at jeg har oppnådd, fortsetter Andersen.

«Dette blir veldig gøy og veldig spennende. Jeg ser virkelig frem til å komme i gang for EIK igjen. Dette er noe jeg har hatt veldig lyst til» Marius Andersen

Har tatt steg

Den tidligere Fløy-spilleren synes EIK har tatt store steg de siste årene.

– Klubben har vært i en fin utvikling og fremstår i dag som en veldig profesjonell klubb i 2. divisjon, sier han.

Nå gleder Andersen seg stort til et gjensyn med mange gamle lagkamerater.

– Det var en viktig faktor til at jeg signerte. Jeg gleder meg veldig til å spille fotball sammen med mange kjente ansikt. Trivsel var en helt avgjørende faktor for at jeg ville tilbake til EIK, avslutter Andersen.

Foto: Ole Kristian Larsen/ EIK Fotball

«Trivsel var en viktig faktor til at jeg signerte. Jeg gleder meg veldig til å spille fotball sammen med mange kjente ansikt. Trivsel var en helt avgjørende faktor for at jeg ville tilbake til EIK». Marius Andersen

62067436