Siste nytt

Naglestad: – Gleder meg veldig

Markus Naglestad gleder seg stort til å ta fatt på karrieren som EIK-spiller.

2019-SESONGEN

Forrige fredag ble det kjent at EIK har signert angriperen Markus Naglestad fra Hødd. Han scoret hele 15 ganger for Ulsteinvik-klubben i 2018. Nå håper han å bidra med nye fulltreffere for EIK det kommende året.

Det var mange elementer som førte til at Naglestad signerte for tigrene.

– Jeg følte meg veldig ønsket av Ojan Bijan, og planene og ambisjonene for klubben er veldig spennende, sier Naglestad.

“Jeg følte meg veldig ønsket av Ojan Bijan, og planene og ambisjonene for klubben er veldig spennende”. Markus Naglestad

– EIK spiller også en veldig attraktiv fotball som passer ferdighetene mine bra, legger han til.

Bra inntrykk

Førsteinntrykket av klubben er veldig bra.

– Jeg har fått et veldig godt inntrykk av klubben. Jeg spilte i år for en konkurrent, og synes EIK leverte en meget god sesong. Spesielt siste halvdel av sesongen var imponerende. Da viste de seg å være kanskje det beste laget i divisjonen, fortsetter han.

– EIK har en solid og god tropp, samt en ambisiøs og ung trener som virkelig har fått sving på sakene. Det gleder jeg meg veldig til å bli en del av, sier han.

“Klubben har mange gode offensive spillere fra før, men jeg håper jeg kan være med å gjøre oss enda mer slagkraftig offensivt”. Markus Naglestad

Offensiv slagkraft

Angriperen håper han kan tilføre EIK enda mer offensiv slagkraft.

– Klubben har mange gode offensive spillere fra før, men jeg håper jeg kan være med å gjøre oss enda mer slagkraftig offensivt. Jeg er en god avslutter, tilrettelegger og har en god dødballfot, utdyper han.

Naglestad ser virkelig frem til å komme i gang.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang med det jeg tror kan bli en strålende sesong for EIK, avslutter han.

Les også: Markus Naglestad klar for EIK

 

Share
62067436