Siste nytt

Ny keeper klar for EIK

Målvakt Aleksander Lie er klar for EIK.

NY SPILLER

EIK Fotball er svært fornøyde med å offentliggjøre at Aleksander Lie blir ny EIK-keeper. 19-åringen kommer fra Vindbjart og har undertegnet en avtale som binder han til tigrene ut inneværende sesong. Han er klar for spill fra 15. juli.

EIK-trener Ojan Bijan er glad for å ha sikret seg den unge målvakten.

“Aleksander er et stort keepertalent med seriøse holdninger og ambisjoner.” Ojan Bijan

– Aleksander er et stort keepertalent med seriøse holdninger og ambisjoner. Han er nå klar for et steg til høyere nivå og kan bekle en rolle i keeperteamet sammen med Nicolai Larsen Berg og Asle Sirevåg. Det skader heller ikke at han har et godt forhold og kjennskap til Nicolai fra før av, og jeg tror det vil være veldig positivt for laget, uttaler Bijan.

Skal konkurrere mot Larsen Berg

Planen er at han etter overgangen blir rekruttlagets nye sisteskanse.

– Aleksander skal i utgangspunktet være spille for rekruttlaget på kamper, men får også en viktig rolle i å konkurrere med Nicolai Larsen Berg og å øke nivået på treninger, fortsetter Bijan.

– Jeg har et veldig godt inntrykk av Aleksander og ser frem til å begynne arbeidet med han, sier han.

Gleder seg

Keeperen selv gleder seg stort til å spille for EIK.

– Jeg gleder meg veldig til å spille i EIK-drakta. Det kribler litt til å komme i gang. Jeg gleder meg til å bli kjent med gruppa, og legge ned en jobb for at det skal bli så bra som overhode mulig, sier EIKs nye målvakt.

19-åringen beskriver seg selv på følgende måte:

– Min største styrke som målvakt er nok råskapen min. Jeg hater å slippe inn mål, og gjør alt i min makt til å forhindre det. Jeg er også ganske så rolig med beina, har en god reaksjon, og er fysisk sterk, utdyper han.

“eg gleder meg veldig til å spille i EIK-drakta. Det kribler litt til å komme i gang. Jeg gleder meg til å bli kjent med gruppa, og legge ned en jobb for at det skal bli så bra som overhode mulig”. Aleksander Lie

EIKs sommersignering har fått et godt førsteinntrykk av sin nye klubb.

– Førsteinntrykket mitt av EIK har vært veldig bra. Det er en fin klubb med tradisjoner, fint anlegg, og ikke minst dyktige folk, sier han.

EIK Fotball ønsker Aleksander Lie velkommen til klubben!

Share
62067436