Før kampen: Sogndal

Søndag møter vi Sogndal på Fosshaugane Campus.

Annonse:

Kampen har avspark klokka 17. Etter to hjemmekamper den siste uka er det altså dags for ny bortekamp. Etter onsdagens seier over Åsane er vi endelig á jour med de andre lagene, og har spilt elleve seriekamper. Vi ligger på andreplass med 21 poeng. 

Første møte

Vi har ikke møtt Sogndal i verken serie eller cup med herrelaget, men damelaget tapte 4-2 i 1991. Av dagens EIK-spillere har Tord Johnsen Salte fortid som Sogndal-spiller i 2021. Søndagens motstander rykket ned fra daværende Tippeligaen i 2017 og har spilt på nivå to siden. De trenes av Tore-André Flo og ble nummer sju fjor. 

DSC_0109_2.JPG
Jubelscener fra forrige bortekamp mot Stabæk

Sesongen så langt.

Sogndal er nummer seks på tabellen med 16 poeng. De startet sesongen friskt med fire ubeseirede kamper, før det ble tap mot Bryne i femte serierunde. Sogndal røk ut av cupen i tredje runde mot KFUM, men gikk deretter fire kamper uten tap i serien. Men på de tre siste kampene har det ikke blitt seier. Forrige runde ble det tap mot Stabæk, mens en overtidsscoring fra Start gjorde at det ble tap i Kristiansand helgen før. 

Skal du på kamp?

Flere tilreisende har meldt sin ankomst til Sogndal. Flere av disse, inkludert A-laget, var på plass lørdag. Informasjon til bortesupportere og billettsalg finner du her

TV

Kampen sendes som vanlig på TV2 Play, Direktesport og Dalane Tidende sine nettsider. Du kan også se kampen på Easy. 

 

 

Annonse fra Obos-ligaen: