Mjøndalen neste

Søndag klokka 17 møter vi Mjøndalen på Consto Arena.

Annonse:

Dette blir siste kamp i OBOS-ligaen før sommerferien. 20. juli er neste seriekamp, hjemme mot Bryne. Da vil serien være halvspilt. Billetter til Bryne kjøper du her. 

Helgen før Bryne hjemme møter vi Sandnes Ulf til treningskamp i B&G Parken. Denne spilles lørdag 13. juli klokka 13. 

Samling før kamp

Vi vet at et anseelig antall EIK-supportere tar turen til Mjøndalen. Noen av oss tar sikte på å samles på puben «Olsen på hjørnet» ved Mjøndalen stasjon. Den åpner kl. 15:00.

Godt hjemmelag

Før søndagens bortekamp på Consto Arena er vi nummer tre på tabellen. Mjøndalen på sin side er nummer 12 med 14 poeng. De vant 3-2 borte mot Sandnes Ulf, etter fem kamper uten seier.

På hjemmebane har Mjøndalen to seire, fire uavgjort og ett tap. Kevin Nicols menn har med andre ord tatt 10 av 14 poeng på hjemmebane. Men vi har bare tapt én bortekamp og er klare til å gi bruntrøyene kamp.

Vi har møtt Mjøndalen én gang tidligere. Det var i en treningskamp i april 1982. Mjøndalen var den gang på øverste nivå, mens EIK var nyopprykket til nivå tre. Likevel vant EIK 3-2 på hjemmebane. EIKs scoringer ble satt inn av Frode Lorentzen (2) og Kåre Skogen.

Billettinfo

A-laget setter seg på toget lørdag. Skal du gjøre det samme, eller komme på kamp på annet vis, kan du kjøpe billetter her

TV

Kampen vises som vanlig på TV2 Play, Direktesport og Dalane Tidende sine nettsider. Den kan også ses på Easy.

Annonse fra Obos-ligaen: