Siste nytt

Overbevisende seier av EIK-damene

EIK-damene gjorde en solid prestasjon hjemme mot Forus & Gausel tirsdag.

EIK – FORUS & GAUSEL 4-0 (3-0)

Tirsdag kveld var Forus & Gausel gjester for EIK 1 sitt damelag. Det var en del spenning foran denne kampen om EIK-damene skulle klarte og forsette den flotte innsatsen som har blitt vist tidligere i år.

God start

EIK startet bra og tok stort sett kontroll på kampen. Det ble spilt solid fotball i forsvar og midtbanen sammen med angrep løp og taklet som avtalt på forhånd. Midtbanen skal også ha ros for innsatsen de la ned for å gjøre det svært vanskelig for motstanderen.

Etter snaue halvtimen får Emilie Klippen driblet bort noen motspiller før hun trillet ballen gjennom til Martine Klippen som får avsluttet, keeper er på ballen men ikke nok til å hindre at den ikke går i mål til 1-0. Like etter er Martine Klippen på farten igjen, vinner et utspill og setter fart med forsvaret på slepp avslutter hun sikker til side for keeper og i mål 2-0. EIK forsetter å presse, så på tampen av første omgang er det Kaja Stapnes som slår et flott corner som Silje Stavnheim Tengesdal hedder flott inn i feltet der Sekine Netland er våkent frempå og får satt ballen i mål til 3-0. Dette står seg til pause.

Klart best

Etter pausen går Forus & Gausel sterkt ut og jager en tidlig scoring. De spiller til tider bra fotball, men EIKs forsvar og keeper er der de skal og avverger det som kommer. EIK får et frispark etter Forus & Gausels keeper tar ballen med hånda utenfor sekstenmeteren. Martine Klippen tar frisparket og setter ballen utagbart nede i hjørnet for keeperen 4-0. Etter dette får Forus & Gausel en god kontring og får avsluttet med et godt skudd, men Silje Kvamsø i EIK sitt mål får noen fingrer på slik ballen smeller i tverrliggeren – en flott redning.

Etter dette roer kampen seg litt og EIK fester igjen grepet på kampen. EIK-damene er fysisk sterkere enn motstander, samtidig som de jobber utrolig godt sammen som et lag. Dette gjør at EIK vinner kampen helt fortjent og puster fremdeles serielederen Viking i nakken.

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, B&G banen:

EIK 1 – Forus & Gausel (3-0) 4-0

Målene: 1-0 (25) Martine Klippen, 2-0 (33) Martine Klippen, 3-0 (42) Sekine Netland, 4-0 (59) Martine Klippen

Dommer: Rune Røyland, Hovsherad IL

Tilskuere: ca 40

EIKs lag: Silje Kvamsø, Hilde Figve, Silje Stavnheim Tengesdal, Andrea V Slettebø, Kaja Stapnes, Cecilie Åmot, Nora Aakre, Emilie Klippen, Martine Klippen, Sekine Netland og Stine Nuland.

Benytte innbyttere: Konstance Landro og Ragnhild Torstensen.

Share
62067436