Siste nytt

Sandnes Ulf-kampen: – En god gjennomkjøring

Ojan Bijan og resten av trenerapparatet er godt fornøyd med store deler av kampen mot Sandnes Ulf. Nå skal det jobbes knallhardt videre for å utvikle laget videre.

SESONGOPPKJØRING

Fredag kveld ble årets første treningskamp gjennomført på en hard og kald bane på Bogafjell mot Sandnes Ulf. EIK gjorde til tider en god figur, og burde om mulig fått med seg en scoring eller to fra kampen som endte med 3-0-tap. Assistent trener for A-laget og sportssjef for EIK Fotball, Ojan Bijan, oppsummerer kampen slik:

– Det var en grei gjennomgang med 11 mot 11 for første gang i 2018. Guttene fikk en god økt og vi fikk se konturen av noen elementer av det vi har trent på så langt, uttaler Ojan Bijan.

Trillet mye ball

Riktignok er vi bare i februar og vi møter et lag som skal være i toppen av OBOS-ligaen, så resultatet var ikke det viktigste, selv om man alltid ønsker en seier, fortetter assistenttreneren.

Før sidebyttet hadde EIK flere gode muligheter til å få uttelling, men den siste avgjørende gode avslutningen manglet fra å få en nettkjenning.

“Første omgang var gjerne litt mer jevnt hvor vi fikk trillet litt ball og skapte noen gode sjanser. I andre omgang ble vi litt mer preget av en del stressende situasjoner og spilte oss i lås ved en del anledninger”. Ojan Bijan

– Første omgang var gjerne litt mer jevnt hvor vi fikk trillet litt ball og skapte noen gode sjanser. I andre omgang ble vi litt mer preget av en del stressende situasjoner og spilte oss i lås ved en del anledninger, sier han.

– Men også i andre omgang synes jeg at front-rekken vår skapte et par gode sjanser, forklarer Bijan.

Flere sentrale ute

Tigrene måtte klare seg uten flere sentrale spillere i årets første treningskamp. Assistenttreneren har god tro på at de vil snarlig være tilbake på treningsfeltet for fullt,.

– Nå skal Mads Nørby Madsen til operasjon, Henning Rosmlo nærmer seg, Kenneth Grande går i riktig retning og Stein Johnny Myklebust bør være klar igjen snart, sier han.

“Det er bare å jobbe videre og terpe på detaljene rundt hvordan vi ønsker å fremstå”. Ojan Bijan

– Så det er bare å jobbe videre og terpe på detaljene rundt hvordan vi ønsker å fremstå, uttaler han.

Neste uke er det klar for ny treningskamp når EIK tar i mot Madla på hjemmebane. Det er sportssjefens gamle klubb.

Vi ser frem til å møte Madla, som er mitt forrige lag, neste lørdag i det som forhåpentligvis også blir en god økt, avslutter han.

Les også:Se bilder av nysigneringene i aksjon og kampreferat fra årets første treningskamp.

Treningskampene utover vinteren og våren for EIK:

Lørdag 10. februar: EIK – Madla – avspark klokken 13.00

Lørdag 17. februar: EIK – Staal Jørpeland – avspark klokken 14.00

Lørdag 3. mars: Fløy – EIK – avspark klokken 13.00

Lørdag 10. mars: Vidar – EIK – avspark klokken 12.45

Torsdag 22. mars: EIK – Bryne – avspark klokken 19.00 (kampen kan få ny dato)

Lørdag 7. april: Vard Haugesund – EIK – avspark klokken 14.00

Alle hjemmekampene til EIK i sesongforberedelsene vil spilles på B&G-banen på Husabø.

Foto: Rune Eikeland

Share
62067436