Siste nytt

Sesongforberedelsene startet med yoga

A-laget innledet 2019-sesongen med yogatrening på Puls Egersund.

PULS EGERSUND

Neste uke starter sesongoppkjøringen for fullt for EIKs A-lag. Men allerede denne uken tjuvstartet spillerne med en økt yoga på treningssenteret Puls. Instruktør Solveig Aase Olsen ledet an under yoga-timen. EIK-spillerne var dypt konsentrerte under hele økten og fikk et godt utbytte.

Puls Egersund vil fremover kjøre egne gruppetimer med yoga for menn.

– Yoga er hensiktsmessig for alle, slår Solveig Aase Olsen fast.

– Alle trenger bedre bevegelighet, stressreduksjon og bedre konsentrasjon. Det er et styremøte mellom hodet og kroppen, sier Aase Olsen.

“Alle trenger bedre bevegelighet, stressreduksjon og bedre konsentrasjon. Det er et styremøte mellom hodet og kroppen”. Solveig Aase Olsen

Forebygger

Disse ordene er hovedstikkordene for hva yoga skal forebygge. Selv om yoga i pr. i dag er desidert mest populært hos kvinner, blir det stadig flere menn som hiver seg på trenden.

– Vi hadde eget kurs for menn før jul. Kurset fikk kjempegod respons. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre på med nye kurs etter hvert, sier Aase Olsen.

– Yoga er ikke bare å finne fokus. Det kan også være en svært god treningsøkt når man jobber med å få bedre bevegelighet. Det er helt normalt med gangsperr etter en økt, smiler hun.

“Vi hadde eget kurs for menn før jul. Kurset fikk kjempegod respons. Derfor har vi bestemt oss for å kjøre på med nye kurs etter hvert”. Solveig Aase Olsen

Stor medlemsmasse

Puls Egersund har en stabil og stor masse med aktive medlemmer.

– Det er travle dager med mange ivrige medlemmer. Medlemstallene stiger sakte men sikkert oppover, noe som er gledelig, sier hun.

– Medlemmene våre får mye valuta for pengene. Vi ønsker å gi det tilbudet medlemmene ønsker og trenger. De får tett oppfølging med individuelle planer. I tillegg tilbyr vi over 50 gruppetimer i uken, sier Aase Olsen.

– Vi er klar til å ta i mot alle som vurderer en mer aktiv hverdag hos oss, avslutter hun.

 

Share
62067436