Nyheter

Stefan Ghilom blir EIK-spiller

Stefan Ghilom er klar for tigrene. Midtbanespilleren, som har vært svært sentral på Eiger sitt A-lag de siste sesongene,  er nå klar for nye utfordringer i EIK.

OVERGANG

21 år gamle Ghilom kommer fra naboklubben Eiger etter å ha vært en viktig brikke for de røde og blå de siste sesongene. Nå gleder han seg til å prøve seg i gult og svart.

– Jeg har vært på A-laget til Eiger i fem år, og nå følte jeg tiden var inne for å prøve meg i en ny klubb. Det er med tanke på hva som er det beste for min videre utvikling, sier Stefan Ghilom.

– EIK har veldig mye spennende på gang, og dette er noe jeg har veldig lyst til å være med på, fortsetter han.

«Jeg har erfaring fra 3.divisjon med Eiger, og gleder meg til en ny sesong på dette nivået. Målet er å utvikle meg videre på rekruttlaget, og på sikt ta steget opp på A-laget» Stefan Ghilom

Imponerende sesong i Eiger

Stefan Ghilom er 21 år gammel og midtbanespiller. Denne sesongen står han med 23 kamper og hele sju fulltreffere fra sin midtbanesposisjon. Nå har han ambisjoner om å utvikle seg videre.

– Jeg har erfaring fra 3.divisjon med Eiger, og gleder meg til en ny sesong på dette nivået. Målet er å utvikle meg videre på rekruttlaget, og på sikt ta steget opp på A-laget, sier Ghilom.

Spillere for fremtiden

I likhet med Sander Haugstad, som også signerte for EIK denne uken, er målet at klubben skal kunne utvikle dem til å bli A-lagsspillere for tigrene. EIKs sportssjef, Ojan Bijan, er svært fornøyde med at Ghilom nå blir EIK-spiller.

«Stefan Ghilom har sammen med Sander Haugstad, vært en av de strøste talentene i Eiger de siste årene. Han er en spiller vi har ønsket i lang tid, og vi har hatt en god dialog. Derfor er jeg glad for at alt nå er på plass» Ojan Bijan

– Stefan Ghilom har sammen med Sander Haugstad, vært en av de strøste talentene i Eiger de siste årene. Han er en spiller vi har ønsket i lang tid, og vi har hatt en god dialog. Derfor er jeg glad for at alt nå er på plass, sier EIKs sportssjef.

– Ghilom er en spiller som har høye ambisjoner om spill på et høyere nivå. Det håper vi at han får muligheten til i EIK, uttaler Bijan.

Sander Haugstad signerte også for EIK denne uken. Både Haugstad og Ghilom kommer fra spill i Eiger.

EIK Fotball ønsker Stefan Ghilom velkommen til klubben.

Les også: Sander Haugstad klar for EIK

Foto: Håkon Lædre/ EIK Fotball

«Ghilom er en spiller som har høye ambisjoner om spill på et høyere nivå. Det håper vi at han får muligheten til i EIK» Ojan Bijan

62067436