Siste nytt

Andre strake tap for EIK-damene

EIK-damene tapte noe overraskende sin andre kamp på rad. Det er uvant kost for de seiersvante tigrene.

RANDABERG – EIK 5-1 (1-1)

Ett flott høstvær med sol og vindstille møter jentene i søndagens kamp mot Randaberg. EIK starter bra med noen flotte kombinasjoner som til slutt ender hos Konstanse Landro som legger inn til Martine Klippen som setter den fint i mål etter 6 minutter. Etter litt stillingskrig begynner Randaberg å komme mer inn i kampen. Etter 13 minutter scorer de etter en glipp i forsvaret. Resten av omgangen sliter EIK-damene med å treffe på pasningene som resulterer i at de hele tiden må bruke krefter på å gjenvinne ballen. Omgangen ebber ut uten de store sjansene til noen av lagene.

Ikke i nærheten av seier

I pausen blir jentene enige om å gå hardt ut i andre omgang å ta grepet om kampen. EIK starter bra, men pasningsspillet sitter ikke, og i det 48 minutt ruller Randaberg opp på høyresiden og innlegget blir mesterlig stupheadet i mål. Etter 55 minutter henger ikke EIK-damene med og 3-1 er et faktum.

Skapte halvsjanser

Martine Klippen, Sekine Netland og Emilie Klippen har noen skudd på mål men ballen vil ikke inn i dag. Like etter er det klart for 4-1 etter en misforståelse i EIKs forsvar og Randaberg lar seg ikke be to ganger. På overtid legger de på til 5-1. Det står ikke på jentenes innsats men mer på pasningsspillet som overhode ikke satt i dag. Det at en del av de sentrale spillerne måtte ut med skade både i første og andre omgang gjorde at det ble en del omrokeringer på laget som igjen ikke gjorde det lettere på søndag

KAMPFAKTA

Seriekamp i 3. divisjon, damer, Randaberg kunstgress:

Randaberg – EIK 1 (1-1) 5-1

Dommer: Warren Uzeir Veledar, Viking FK

Mål: 0-1 (6) Martine Klippen, 1-1 (25) Randaberg, 2-1 (47) Randaberg, 3-1 (55) Randaberg, 4-1(71) Randaberg, 5-1 (82) Randaberg.

Tilskuere: ca 30

EIKs lag: Karoline S Pedersen, Andrea M Slettebø, Silje Tengesdal Stavnheim, Cecilie Åmot, Kaja Stapnes, Emma Høien, Stine Nuland, Emilie Klippen, Sekine Netland, Martine Klippen og Konstanse Landro.

Benytte innbyttere: Julie K Josdal og Lone Hovland.

Share
62067436