Siste nytt

Sumareh forlenger med tigrene

EIKs toppscorer de to siste sesongene, Bubacarr Sumareh, har forlenget kontrakten med de gule og svarte.

NY KONTRAKT

EIK fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre at Bubacarr Sumareh har signert på en ny kontakt med klubben. Det gjør han til EIK-spiller ut 2019-sesongen.

Det betyr at spissen går løs på sin tredje sesong i den gule og svarte drakta. Han kom til EIK fra Vard Haugesund før 2017-sesongen. Til nå står han bokført med 52 serie- og cupkamper og hele 34 fulltreffere på sine to første sesonger.

Glad trener

EIK-trener Ojan Bijan er svært glad for at Sumareh blir med klubben videre.

– Jeg er veldig fornøyd med at “Bob” blir med videre. Dette er et nytt steg nærmere målet vårt for 2019-sesongen, sier Bijan.

– Denne signeringen viser ambisjonene til klubben, og vi beholder divisjonens kanskje beste spiss. Han har X-faktor, og sammen med de andre angrepsspillerne, tror jeg vi skal skape problemer for de aller fleste lag, uttaler Bijan.

“Denne signeringen viser ambisjonene til klubben, og vi beholder divisjonens kanskje beste spiss. Han har X-faktor, og sammen med de andre angrepsspillerne, tror jeg vi skal skape problemer for de aller fleste lag”. Ojan Bijan

Flere tilbud

EIK-spissen hadde flere tilbud fra andre klubber, men valgte et nytt år i gult og svart.

– Det har naturligvis vært mye interesse rundt Sumareh, men vi er veldig glad og komfortable med at det var dette han ønsket videre, fortsetter Bijan.

Sumareh selv, gleder seg stort til en ny sesong med tigrene.

– Jeg har hatt mye interesse fra andre klubber, men å velge EIK var aldri vanskelig. Selv om ambisjonene mine er å spille på et høyere nivå, tror jeg det er mulig med en så ambisiøs klubb som EIK. Det er en flott klubb som spiller fin fotball, sier han.

– Jeg er veldig glad for at kontrakten nå er signert, slik at jeg kun kan fokusere på det sportslige. Nå ser jeg virkelig frem til sesongstart hvor vi kan ta det neste steget.

Glad i byen

“Når valget falt på EIK, er det på grunn av folkene, byen og helheten. Jeg har blitt veldig glad i Egersund, og neste sesong håper jeg vi kan samle enda flere tilskuere i Idrettsparken”. Bubacarr Sumareh

En annen viktig grunn til at Bubacarr Sumareh blir med videre, er folkene og byen.

– Når valget falt på EIK, er det på grunn av folkene, byen og helheten. Jeg har blitt veldig glad i Egersund, og neste sesong håper jeg vi kan samle enda flere tilskuere i Idrettsparken.

EIK Fotball gleder seg over videre samarbeid med Bubacarr Sumareh.

Share
62067436