Nyheter

Toyota Bøgh Hafsø as fortsetter som Hovedsponsor

EIK Fotball er svært fornøyde med at Bøgh Hafsø Bilforretning As ved Daglig leder Geir Baardsen i dag har skrevet under på en ny 3 årsavtale om et utvidet samarbeid med oss. Det å ha med en så solid merkevare som Toyota på laget betyr mye for oss.

Den nye avtalen innebærer at bedriften neste år vil være på brystet på A-laget sine drakter. De siste årene har logoen deres prydet ryggen på samme drakt. I 2010 så den første «EIK bilen» dagens lys, og fra og med 2017 vil klubben disponere 3 ulike Toyota modeller som vil vise godt igjen i bybildet i Egersund.
Disse vil avdukes på et stort arrangement for sponsorer og supportere som markerer starten på den nye sesongen den 27 januar. Invitasjon vil komme ut i løpet av kort tid.

Bøgh Hafsø Bilforretning ble stiftet i 1952 og kan i 2012 feire 60 års jubileum. Firmaet har vært en familiebedrift i alle år, og det er nå 4. generasjon som eier firmaet.

Det første oppdraget for firmaet var å bygge opp igjen hjullasteren til Egerøy Sildoljefabrikk som ble ødelagt i en brann i starten på 1950 tallet. Reservedelen ble laget på stedet og med stor innsats fikk de hjullasteren til å fungere igjen. Dette oppdraget dannet grunnlaget for videre eksistens og er å regne som det viktigste kjøretøyet i Bøgh Hafsø Bilforretning sin historie.

Etter hvert har behovet for mer plass meldt seg og bygningene har blitt utvidet i takt med behov og økonomi.

Etter noen år med salg av forskjellige bilmerker inngikk firmaet i 1978 en avtale om å selge Toyota.

Toyota har vært en god samarbeidspartner gjennom alle disse årene og vi er stolte av og kunne vise til nr.1 og mest solgte bilmerke i vårt distrikt sammen hengende siden 1999. Antall solgte biler og omsetning har økt opp gjennom årene. Dette har også medført at antall ansatte har økt.

For noen år siden så vi at vi ikke hadde plass til å bygge ut mer og begynte å se oss om etter nye muligheter. Ny tomt ble kjøpt i 2009 og planlegging av nytt bygg begynte.

7 februar 2011 startet et nytt kapittel i Bøgh Hafsø sin historie. Vi kan i dag vise dere et topp moderne bilanlegg som er
-Ditt nye Toyotasenter.

EIK Fotball takker for tilliten, og gleder oss til videre samarbeid.

62067436