Siste nytt

Venter spent på uttak etter sonesamling

EIK-jentene Sofie O. Efteland, Iris Hadland, Aurora Fluge og Oda Sæstad deltok på helgens sonesamling på Nærbø.

SONESAMLING

Sonesamlingen for jenter 13 var den siste samlingen før soneturneringen som finnersted på Randberg 24. februar. Alle var derfor samlet til samme treningstid – fra klokken 10.30 til 14.00.

Før trening informerte de fra NFF Rogaland om hvordan det ble videre. Det har vært en pulje i Nord-fylket på sonesamlinger, og det er derifra tatt ut 18 spillere til soneturneringen. I løpet av uken som kommer, skal de ta ut cirka 30-35 spillere fra sør-fylket, som også skal være med på turneringen om 14 dager. Fra sør-fylket skal disse tas ut fra en gruppe på 75-80 spillere.

 

Etter soneturneringen, skal det tas ut en gruppe som danner kretslag, og de resterende vil bli igjen på sonelag. Spillerne er med i gruppen i hvert fall i ett halvt år, også for at spillerne ikke skal være redde for å falle ut av gruppen dersom de har en dårlig trening/kamp eller er skadet. Det kan også være at noen i løpet av sesongen blir flyttet opp på kretslag, og andre ned til sonelag. Etter at kretslag er tatt ut, har også trenere mulighet for å melde inn flere spillere til sonesamling dersom de har spillere de mener burde være der.
Gode forhold
Været ble heldigvis bedre enn hva som var meldt, slikt at hele treningen ble gjennomført før regnet kom styrtende. Det ble delt inn i åtte lag, som spilte på rundgang med to kamper samtidig, og resten pause. Det ble spilt 15 minutters kamper, og hver gruppe ble enige innad i laget hvem som skulle spille hvor. Våre jenter kom på samme lag som sist, og de klarte seg veldig bra alle sammen, selv om ikke alle fikk spille akkurat der de ville. Iris – keeperen – var så heldig å få stå i mål i flere kamper, da det manglet litt keeprer denne gangen også.
Det ble totalt tre kamper på jentene, to uavgjort og en seier.  Jentene var fornøyde med samlingen, og syns de andre jentene på laget også var kjekke. De går en spennende uke i vente, og håper at de alle kommer med videre.

 

 

Share
62067436