Siste nytt

Vikeså Golv ny drakt- og hovedsponsor i EIK

Vikeså Golv blir ny hovedsponsor og draktsponsor i EIK.

NY SPONSOR

EIK Fotball er svært fornøyde med å kunne offentliggjøre en helt ny samarbeidspartner i form av Vikeså Golv.

Daglig leder Kenneth Andersen og daglig leder i Vikeså Golv, Einar Vikeså Kjølberg, signerte denne uken avtalen som gjør at bedriften går inn som hovedsponsor i klubben. I 2019-sesongen skal Vikeså Golv profilere seg på sokkene til A-lagsdrakten i PostNord-ligaen. I tillegg til dette vil også Vikeså Golv være synlig på klubbens trenertøy.

– Vi er svært glade for at Vikeså Golv blir en av våre nye samarbeidspartnere foran denne sesongen. Det gleder vi oss stort til, uttaler Kenneth Andersen.

“Vi er svært glade for at Vikeså Golv blir en av våre nye samarbeidspartnere foran denne sesongen. Det gleder vi oss stort til”. Kenneth Andersen

– Det er veldig mye spennende som skjer i sponsormarkedet om dagen, sier han.

Mye spennende

I tillegg til at vi har langsiktige avtaler med solide støttespillere, og er i dialog med eksisterende sponsorer, så pågår det også forhandlinger med flere nye solide aktører som er interessert i det som skjer i Egersund om dagen.

– Vi merker at vi blir mer og mer attraktive for bedrifter utenfor Egersund med bakgrunn i den jobben som gjøres om dagen, sier Andersen.

Vikeså Golv AS ble stiftet i 2004 og utfører alt av gulvlegging i alle typer bygg. Alt fra bolighus til større næringsbygg.

“Om det er et bad på 5 kvadratmeter eller et kontorbygg på 20.000 kvadratmeter, så ordner vi det” Einar Vikeså Kjølberg

Mange typer arbeid

– Om det er et bad på 5 kvadratmeter eller et kontorbygg på 20.000 kvadratmeter, så ordner vi det, sier Einar Vikeså Kjølberg.

– Vi legger alle typer golv, fra avretting/flytesparkling til tepper og  teppefliser, gulvbelegg, parkett/heltre, epoxy og fliser, fortsetter han.

Vikeså Golv har for tiden 14 ansatte, alle med lokal tilhørighet. Deres kontor og lager er i nye lokaler på Vikeså i Bjerkreim kommune, og de tilbyr oppdrag hovedsakelig i Sør-Rogaland

Vi ønsker Vikeså Golv hjertelig velkommen til klubben.

Share
62067436