Siste nytt

Viktig informasjon om cupkampen Eiger – EIK

Onsdag braker det løs i lokaloppgjøret mellom Eiger og EIK i 1. runde i cupen. Les viktig informasjon for publikum her.

NM: EIGER – EIK ONSDAG KLOKKEN 18.00

For første gang siden 2010 skal A-lagene til Eiger og EIK møtes i en offisiell kamp. Det er ventet at svært mange vil ta turen til Hålå onsdag kveld for å se den prestisjetunge duellen mellom de to største klubbene i Dalane. Derfor kommer vi med viktig informasjon for EIK-supportere i forkant av oppgjøret.

BILLETTER

Billetter til kampen kjøpes på stadion før avspark. Pris: 100,-.

PARKERING

Eiger ønsker at publikum med biler skal parkere ved Eigerøy skole og på skolebanen. Man kan også parkere på gressletten like over veien for skolebanen. Det anbefales at folk kjører samlet i biler, slik at man unngår unødvendig mange biler i området.

TRIBUNE FOR EIK-SUPPORTERE

Kampen spilles på Bøgh Hafsø-banen, der Eiger normalt spiller sine A-lagskamper. Det vil bli satt opp provisoriske ståtribuner på siden nærmest klubbhuset – på begge sidene av innbytterbenkene. Her er det meningen at EIK-supporterne skal stå, mens Eiger-supportere skal stå på den andre siden – på hovedtribunen.

Den provisoriske tirbunen er 64 meter lang, og har tre trinn. Det betyr at man forventer at mellom 400 og 500 kan bruke disse tribunene.

PAUSEUNDERHOLDNING

I pausen vil EIK-utgaven fra 2010 få muligheten til å revansjere tapet for Eiger i 3.divisjon da tigrene tapte 4-2. Derfor møtes lagene til straffesparkkonkurranse i pausen hvor lagene skal ta fem straffespark hver.

Straffeskytterne som er klar for EIK, er foreløpig Stig Jarle Sleveland, Rune Eik, Oddvar Olsen.

For Eiger stiller Ole Jonny Gya, Asle Sirevåg, Brian Torgersen, Kristian Årstad Skogen, Fredrik Andersen og Thor Jostein Dyrnes.

“Vi håper mange tar turen og at det blir en flott ramme rundt oppgjøret. Vi gleder oss veldig til å få besøk av EIK”. Bjørn Arne Slettebø

Sportslig leder i Eiger FK, Bjørn Arne Slettebø, håper på en folkefest i Hålå onsdag kveld.

– Vi håper mange tar turen og at det blir en flott ramme rundt oppgjøret. Vi gleder oss veldig til å få besøk av EIK, sier han.

VÆRMELDING

Ifølge værtjenestene Storm.no og yr.no, kan man forvente seg gode forhold under morgendagens cupkamp. Begge melder  overskyet og oppholdsvær til kampen, og skal man stole på Storm.no, kan det også bli glimt av sol.

Share
62067436