1 runde i NM i morgen-EIK tar turen til Lassa

Regjeringen har lenge utsatt starten for å komme i gang med fotball for de lavere divisjonene. Dette har ført til NM ikke har kommet i gang før nå, og det har ikke vært spilt NM siden 2019 da Viking vant. I morgen er det endelig Norgesmesterskap igjen, og vi tar turen til Lassa for å møte Vidar. Kampen spilles 14:00. 

I årene våres i 2 divisjon har Vidar nesten vært ett fast lag i EIK sin pulje, og de har ofte vært noen saftige oppgjør. I 2019 derimot rykket Vidar ned fra Postnord-ligaen, og skal nå til høsten spille i 3 divisjon. De er ett lag med ambisjoner, og har vell uttalt at de skal opp igjen på første forsøk. I Vidar`s stall er det faktisk to tidligere EIK-spillere å finne i Sander Remme, og Mats Gramstad. I morgendagens kamp blir nok ikke Sander Remme å finne da han sliter med en skade i ryggen. En kommer ikke til Lassa å får noe gratis, så det vil bli en tøff kamp i morgen.

Sist vi møtte Vidar var i 2019.

Selv om vi tok en fantastisk seier mot Arendal, så er vi nødt til å være påskrudde mot Vidar i morgen. Vi har erfart før hvor lett det plutselig er å være nede på baken igjen, så derfor tar vi ikke noe lett på Vidar. Det skal bli kjekt med cup igjen!-Ojan Bijan

Bortesupportere: 

Vi har fått beskjed om fra Vidar at det vil være gratis inngang i morgen, og det er mulig for egersundere å ta turen til Lassa i morgen. Kampen sendes IKKE på stream slik som seriekampene våres, så ønsker du å se morgendagens kamp er det eneste alternative å møte opp på Lassa. Vi håper flest mulig egersundere tar turen, og hiver på seg noe EIK-supporterutstyr. Se hvor godt vi viser igjen på bildet!

Share