1200 spillere samles til fotballfest

211 lag, 1200 spillere og flere tusen tilskuere inntar Husabø på søndag når Lucky Bowl sparkes i gang fra tidlig morgen.

LUCKY BOWL CUP

Det har vært noen travle dager for Lucky Bowl Cup-general Jan Skårland de siste dagene. Mange detaljer skal på plass i forkant av gigantarrangement som Lucky Bowl.

– Nå er vi snart i mål. Vi er en bra gjeng som står på for å få dette i havn, sier Jan Skårland noen få dager før turneringen er i gang.

Stor oppgang

Hele 211 lag er påmeldt til årets turnering. Det er 40 flere enn i fjor.

– I fjor kolliderte turneringen med tre andre turneringer. I år har vi funnet en helg hvor det ikke er like stor konkurranse, sier Skårland.

– I tillegg har vi gjort en god jobb på markedsarbeidet. Det har lagt ned mange timer på å sørge for at flest mulig vet om cupen, fortsetter han.

De siste dagene har været variert voldsomt. Fra sol og skyfri himmel til sju grader, vind og regn. Nå ser det imidlertid ut til at værgudene spiller på lag med turneringen.

– Prognosene for været ser meget bra ut. Slår de til, får vi en drømmedag for spillere, trenere, dommere og alle andre som skal på cup, smiler Skårland.

«Prognosene for været ser meget bra ut. Slår de til, får vi en drømmedag for spillere, trenere, dommere og alle andre som skal på cup» Jan Skårland

Mange dugnadstimer legges ned i forkant, under og etter turneringen.

– Det er mange som fortjener en takk. Folk stiller velvillig opp, og det setter vi stor pris på, sier han.

Premier til alle

Lucky Bowl er hovedsponsor til turneringen. Det betyr at det vanker premier til alle lag som deltar fra bowlingkjeden som har bowlinghaller og restauranter over hele Norge.

– Alle lag får tildelt premier, både fra Lucky Bowl og fra EIK, sier han.

Turneringslederen håper å se masse fotballglede på Husabø søndag.

– Målet med dagen er å skape masse glede, entusiasme og gode minner for alle lag.

Det spilles 3er-fotball, 5er-fotball og 7er-fotball fordelt på 18 baner under søndagens turnering.

– Kampene spilles fra klokken 08.30 til 18.00 på kvelden. Det kommer til å gå slag i slag gjennom hele dagen. Vi gleder oss, sier Skårland.

 

Share