17. mai: – Tusen takk til alle som bidro

Årets 17. mai-feiring ble en suksess fra start til slutt. Leder for 17. mai-komiteen, Sigmund Hadland Jr ønsker å takke alle som stilte opp å bidro til et vellykket arrangement.

17. MAI

17. mai-feiringen ble akkurat slik mange hadde håpet og drømt om. Strålende vær og et arrangement som gikk på skinner gjennom hele dagen. Sigmund Hadland Jr kan ikke annet enn å sende en hjertelig stor takk til alle som gjorde dagen til en uforglemmelig nasjondaldagsfeiring.

– Det var utrolig mange personer i sving, med alt fra rigging, gjennomføring av program til vafffelrørelaging. Dugnadsånden var virkelig på topp, og det er vi veldig takknemlige for. Dagen ble strålende, sier Sigmund Hadland Jr.

«Dugnadsånden var virkelig på topp, og det er vi veldig takknemlige for». Sigmund Hadland Jr

– Alle komitemedlemmene gjorde også en fantastisk jobb, noe som gjorde min jobb enkel. Alt gikk rett og slett knirkefritt, sier han.

Veldig gøy

Gjennom hele dagen kunne komitelederen konstatere at det hele gikk vel for seg.

– Først og fremst var det veldig gøy. Det gikk slag i slag hele dagen etter å ha startet ved minnesmerket på Nyeveien, sier han.

Særlig et minne vil han huske lenge fra årets 17. mai. Det var da han og Erik Ludvigsen stod på scenen og så utover folkehavet på torget med bare glade skolebarn.

Nydelig vær

– Det var fantastisk. Sol, 20 varmegrader, glade barn, allsang og masse flagg. Det satte stemningen for resten av dagen, sier han.

Familiearrangementet i Idrettsparken på Husabø ble også en stor suksess.

– Jeg synes opplegget som ble laget, var kanonbra. Det var også kjekt å se at så mange tok turen, avslutter han.

«Det var fantastisk. Sol, 20 varmegrader, glade barn, allsang og masse flagg. Det satte stemningen for resten av dagen». Sigmund Hadland Jr

 

 

Share