Internkamp fredag klokka 19:00

A-laget skal spille en internkamp i morgen fredag klokka 19:00 på B&G-banen, i og med at den tidligere oppsatte kampen mot Moi er blitt avlyst.

Det er ventet at de fleste spillerne fra A-stallen vil delta i kampen, inkludert Kenneth Grande, som denne uka har trent med Sandnes Ulf. Vår estlandske keeper Mihhail Lavrentjev ankom Egersund i går, mens spanske Miguel Diez først ankommer Egersund i slutten av neste uke. Emmanuel Amash har trent med EIK denne uka, og vil spille internkampen.

Stian Sleveland har slitt med en strekk i låret denne uka, mens Mathias Perttamo fremdeles sliter med lyskene. Også Thomas Leidland og Arild Nodland har vært småskadet. Det er uvisst om noen av dem er klare til kampen i morgen. På tirsdag hadde A-laget en god trening, der også juniorene deltok. Mange av våre juniorer vil også få testet seg i kampen i morgen.

Kai Ove Stokkeland er på vei mot å kunne trene for fullt etter å ha hatt problemer med akillesen, mens Kim Robert Nyborg håper å kunne begynne å trene ordinært i begynnelsen av februar etter sin kneoperasjon.

Share