EIK sløste med sjansene, men slo Eiger 2-0

EIK og Stian Sleveland (bildet over) sløste veldig med sjansene da tigrene møtte Eiger i fem kalde grader på B&G-banen torsdag kveld. Ballen slo fire ganger i stolpen bak Eigers keeper Sarunas Kilijonas i første omgang. Dessuten var en ball over streken uten at dommer Kjell Høien fikk det med seg.

Eiger hadde også en ball i nettet mot slutten av omgangen, men målet ble noe tvilsomt annullert for offside i og med at det virket som EIKs Eirik Gohn var nest sist på ballen.

I andre omgang holdt Eiger nullen til det gjenstod et kvarter. Men to raske scoringer på under fem minutter ga tigrene en fortjent seier mot byrivalen. Mathias Perttamo feiret sin EIK-retur med å sette 1-0 etter en corner, før Martin Håland doblet ledelsen med et skudd fra 13-14 meters hold etter forarbeid fra Emmanuel Amarh.

EIKs lag:
EIK: Asle Sirevåg (David Thomson 46), Miguel Oliveira Diez (William Meyer 46), Fredrik Stray Tjaum (Kristian Koldal 46), Jan Eric Wetteland (Marius Andersen 46), Eirik Gohn (Stian Vigrestad 46), Jostein Salvesen, Kenneth Grande, Jan Eric Torres Gløpstad (Thomas Leidland 46), Espen Rasmussen (Mathias Perttamo 46), Sigmund S. Hunnestad (Emmanuel Amarh 46), Stian Sleveland (Martin Håland 46)

Referat fra Dalane Tidende.

Video med høydepunkt:

(Videoen tilgjengelig fra ca kl 0100 i natt)

Share