Første lokaloppgjør mot Eiger på to og et halvt år

I kveld møtes EIK og Eiger til den første duellen på A-lagsnivå på snart to og et halvt år. Den gang vant Eiger et dramatisk serieoppgjør i Hålå med 4-2 etter at EIK hadde ledet 2-0 ved pause. Nettopp det tapet bidro sterkt til at vi ble hektet av i tetkampen i tredje divisjon, etter at vi hadde ledet tabellen hele vårsesongen.

Kveldens kamp betyr på langt nær så mye, men særlig for Eiger er det alltid en spesiell prestisje å prøve å slå EIK. I kveld vil spillere som Marius Andersen, Thomas Leidland og Martin Tønnessen for første gang stå på motsatt banehalvdel i et lokaloppgjør i forhold til det de har gjort tidligere i karrieren.

Vi skal heller ikke glemme Hans Marius Slettebøs innsats i hans korte EIK-karriere, da han stod for den avgjørende målgivende pasningen som gjør at vi er der vi er i dag. (på Klepp i oktober 2011)

Ta på dere ullsokkene, stilong, skinnlue og den tykkeste jakka dere har!
Kampstart på B&G-banen er klokka 19:00.

Share