Dupikov og Sillaste har funnet nye klubber i Estland

Både Alo Dupikov (til venstre på bildet over) og Mikk Sillaste er tilbake i hjemlandet Estland etter at ingen av dem klarte å spille seg til en fast plass på EIKs A-lag forrige sesong.

Dupikov har skrevet under en toårskontrakt med klubben JK Nõmme Kalju, som ble estisk ligamester forrige sesong, for første gang i klubbens historie, og som senere i år skal ut i kvalifiseringskamper for Champions League. Alo Dupikov spilte totalt 11 A-kamper for EIK og scoret et mål (mot Vidar i andre runde i cupen).

Mikk Sillaste skal kommende sesong spille for JK Tallina Kalev, en klubb som endte nest sist i den estiske toppserien forrige sesong, men som reddet plassen ved å vinne kvalifiseringskamper mot laget som endte nest øverst i andre divisjon. Sillaste spilte bare sju A-kamper for EIK, og vil nok bli best husket for å ha satt EIKs siste straffespark i mål da vi slo ut Vidar og avanserte til tredje runde i cupen for første gang siden 1961.

Share