A-laget spiller to kamper i helga

Førstkommende helg skal vårt A-lag delta i en miniturnering i Randaberg Arena. Lørdag 2. februar klokka 1200 spiller EIK mot Vardeneset, mens Randaberg møter Vidar senere på ettermiddagen. På søndagen møtes vinnerne og taperne.

Motstander i morgen, Vardeneset, endte på niende plass i fjorårets tredje divisjon med 29 poeng. Faktisk bare tre poeng flere enn Madla, som rykket ned.

Men kubben kan vel også sies å ha vel vært en av vinnerne på «transfermarkedet» i stavangerområdet denne vinteren, og satser nok på en bedre sesong i år. De rødhvite har hentet inn en flere nye spillere, blant annet Stian Tunge og Christopher Bigseth Olsen fra Randaberg. Begge disse har spilt for Vardeneset tidligere, før de ble med Randaberg på oppturen mot Addeccoligaen. Ellers har Joachim Baardsen (bildet) kommet fra Stavanger, også han med en fortid i Randaberg.

Kjetil Vestbø forlenget for øvrig som trener for Vardeneset, etter å ha vært i tvil lenge. Han skal i år dele trenerjobben med Kjetil Stensland.

Share