EIK – Klepp på B&G banen i kveld kl 18

EIK møter i kveld Klepp til treningskamp på B&G banen kl 18.00. Det er vel knapt en EIK tilhenger som ikke husker den dramatiske høstdagen på Klepp Stadion høsten 2010 da opprykket til 2 divisjon nesten ble avgjort med kampens siste spark på ballen. I kveld møtes de to lagene igjen, og det skal bli spennende og se hvordan styrkeforholdet har utviklet seg siden den gang. EIK fortsetter å rullere på laget til kveldens kamp, og sentrale spillere som Martin Håland, Jan Eric Gløpstad, Fredrik Stray Tjaum og Mathias Perrtamo står alle over kveldens kamp. Kai Ove Stokkeland og Kim Robert Nyborg er på vei tilbake i full trening men kveldens kamp kommer litt for tidlig.

Laget til kveldens kamp : David Thomson – Stian Vigrestad, Kristian Koldal, Marius Andersen, Eirik Gohn – Thomas Leidland, Kenneth Grande, William Meyer – Emmanuel Amarh, Stian Sleveland, Ole Thomas Herrem.
Innbyttere : Asle Sirevåg, Jostein Salvesen, Jørgen Lindø, Stian Hunnestad, Sigmund Hunnestad og Vegard Stapnes.

Share